Imagini oribile cu Adelina Pestrițu: „Zici că ai Pampers pe tine”. Vedeta a șocat internetul cu noul său look

24 aug. 2021
Imagini oribile cu Adelina Pestrițu: „Zici că ai Pampers pe tine”. Vedeta a șocat internetul cu noul său look
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a ajuns celebră ca urmare a unui scandal, așa cum se întâmplă foarte des în România. Aceasta a divorțat de Liviu Vârciu și a făcut o serie de dezvăluiri care au ținut prima pagină a tabloidelor la acel moment. Apoi au început să curgă contractele pentru ea și astfel a devenit vedetă în toată regula.

A lucrat ani buni la Kanal D, unde a prezentat diferite emisiunii, dar în ultimii ani nu a mai prins niciun contract de televiziune, deși au mai existat zvonuri că ar urma să revină. În schimb ea câștigă lunar zeci de mii de euro ca și influencer. Are mare grijă de imaginea ei și este tot timpul în contact cu fanii.

Ce operații estetice are Adelina Pestrițu

Deși de obicei are gusturi bune când vine vorba de îmbrăcăminte și a fost mai mereu lăudată de stiliști din acest punct de vedere, acum Adelina Pestrițu a postat pe internet cu ea o fotografie într-un costum de baie, care nu o avantajează deloc. De altfel și fanii ei au fost șocați și extrem de critici.

Mulți i-au reproșat și numărul mare de operații estetici, dar și faptul că a exagerat cu acidul hialuronic din buze. Vedeta are la activ mai multe intervenții: la sâni, la nas și în mod evident la buze, unde-și injectează periodic substanțe cu ajutorul cărora să arate cât mai voluminoase.

Internauții au făcut-o praf pe Adelina Pestrițu

„Fată dragă, ești slabă rău! Iartă-mă, poate greșesc. Și da, cum ți-a mai scris cineva la comentarii: buzele tale sunt exagerat de umflate”, „Nașpa. Nu îmi place deloc cum îți stă… slipul e bestial”, „Zici că ai Pampers pe tine”, „Arată ca slipul lu’ bunică-mea de acum 50 de ani. Așa e moda acum?” și „Ești impecabilă de la zâmbet, până-n vârful unghiilor. De la atitudine, până la decor. Totul este perfect! Dar permite-mi să-ți spun părerea despre acești… slipi. Par niște scutece gigantice. Nu cred că avantajează pe nimeni acest model și au o formă ridicolă. Să ne înțelegem, tu ești superbă în orice condiții”, doar  au fost câteva dintre cele mai acide reacții ale internauților.