Gică Hagi a dat lovitura! Compania care va fi nou sponsor al echipei sale de fotbal, Viitorul Constanța! Contract de milioane semnat

24 feb. 2021
Gică Hagi a dat lovitura! Compania care va fi nou sponsor al echipei sale de fotbal, Viitorul Constanța! Contract de milioane semnat
Gică Hagi este cel mai bun fotbalist român din toate timpurile. Foto: Eurosport

Vești bune pentru Gică Hagi, cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor. După ce acesta a încercat mult timp să atragă investitori la echipa de fotbal, pe care el a fondat-o, Viitorul Constanța, acum iată că o apărut o nouă rază de speranță. Clubul va avea un nou sponsor, care este dispus să susțină serios echipa.

Superbet, cel mai mare operator de pariuri si jocuri de noroc din Romania, care  deja a bifat implicare în multiple discipline sportive a decis să investească și în fotbal.

Acordul dintre Superbet și Viitorul Constanța a fost semnat luni, 22 februarie și este unul consistent. Președintele clubului de fotbal, Gică Popescu s-a arătat încântat de parteneriat.

Gică Popescu, bucuros de parteneriatul cu noul sponsor al Viitorul Constanța

„Suntem onorati sa avem Superbet ca si partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanta. Este o noua validare a modului in care viziunea noastra de crestere a unor valori sustenabile pentru sportul romanesc este impartasita de un brand romanesc valoros. Impreuna pentru Viitor!”, a fost mesajul lui Gică Popescu.

Grupul Superbet este într-o continuă ascensiune și nici pandemia nu i-a oprit acumularea de capital. Atât în anul 2019, cât și în 2020, compania s-a aflat în top 10 cele mai valoroase afaceri românești, iar planul pe următorii ani este de extindere.

Superbet s-a numărat mereu printre sponsorii sportului românesc, încheind parteneriate importante cu sportivi sau echipe din  fotbal, handbal, baschet, ciclism, sah, kickboxing, raliuri, scrima, inot si schi.