Gabriela Firea, operată de urgență la Spitalul Sanador! Ce probleme de sănătate are și care este starea ei acum

Gabriela Firea, operată de urgență la Spitalul Sanador! Ce probleme de sănătate are și care este starea ei acum
Gabriela Firea este actual senator PSD, fost primar al Capitalei

Momente grele pentru Gabriela Firea. După ce în urmă cu aproximativ doi ani aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la colon, acum a ajuns din nou pe masa de operație. Este pentru prima dată când fostul primar general al Capitalei nu a mai apelat la un spital de stat, dar în contextul pandemiei, probabil era și destul de dificil acest lucru.

Gabriela Firea a suferit o intervenție chirurgicală ginecologică de data aceasta, la Spitalul Sanador, susțin sursele voceabanilor.ro. Deși ea a postat pe facebook un mesaj de mulțumire pentru personalul medical și a transmis că acum se simte bine și este spre vindecare, nu a făcut nicio referire la afecțiunea de care suferă.

Ce a transmis Gabriela Firea, după operația la care a fost supusă

„Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente.

Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor.
Acum totul e bine, sunt spre vindecare🙏

Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni.
În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa!
Sa fiti sanatosi!❤️”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea, împreună cu cei doi copii ai săi

Conferențiar Doctor Nicolae Poiană este unul dintre cei mai renumiți specialiști  în specialitatea obstetrică-ginecologie, având o experiență de peste 40 de ani și peste 8000 de intervenții în sfera ginecologică. De aproape 15 ani, el s-a specializat și pe fertilizarea în vitro, având un procent de reușită de cca 30% .

Gabriela Firea a mai suferit în trecut mai multe operații la colon

În decembrie 2018 a fost prima dată când Gabriela Firea a vorbit despre problemele ei de sănătate de la nivel digestiv. Ea a apelat la medici de la spitalele Cantacuzino şi Colentina, iar apoi au urmat mai multe intervenții chirurgicale, prima pe 22 martie 2019, iar cea de-a doua la doar trei luni distanță.

Fostul primar, actual senator a susținut atunci că medicii i-ar fi găsit o sârmă în colon și că de aceea s-a simțit atât de rău. Au existat multe speculații cu privire la starea ei de sănătate. Mulți au vorbit atunci despre faptul că ar fi fost diagnosticată cu cancer, dar zvonurile au fost infirmate. Conform surselor voceabanilor.ro, Gabriela Firea ar fi apelat atunci și la specialiști din Franța. Aceasta este obligată să aibă mare grijă la alimentați și să ducă un regim de viață sănătos.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Gabriela Firea, după ce a prezentat la televizor fotografii cu sârma care i-ar fi fost găsită în colon.

Fostul primar al Bucureștiului a traversat o perioadă dificilă, cu mult stres, din punct de vedere profesional. Faptul că a pierdut alegerile a fost o lovitură la care nu se aștepta, dar a revenit în forță în organizația București și s-a impus ca senator și un lider important în PSD. Cu siguranță, ambițioasa Gabriela Firea nu se va opri aici și planurile ei de ascensiune pe plan politic vor continua.