Dragoș Anastasiu propune cea mai superbă locație pentru lucrul de acasă. Cât costă jobul ca o vacanță

23 oct. 2020
Dragoș Anastasiu propune cea mai superbă locație pentru lucrul de acasă. Cât costă jobul ca o vacanță

Pandemia a afectat enorm industria horeca și toți patronii au fost nevoiți să inoveze și să se reinventeze pentru a nu da faliment. Este și cazul omului de afaceri Dragoş Anastasiu, care și-a vândut recent business-ul cu agențiile de turism marca TUI. Chiar la momentul potrivit pentru că ultimele luni au fost grele pentru proprietarii unei astfel de afaceri.

Așadar Dragoș Anastasiu a venit cu o idee inediată și a decis să transforme resorturile pe care încă le mai deţine în Delta Dunării şi în localitatea Cund din Transilvania în birouri pentru toți cei care lucrează remote, de acasă. În Delta Dunării, afaceristul deţine resortul Green Village, care are patru stele, iar în Cund este acţionar al complexului Valea Verde, alături de familia Schäfer.

Cât costă work from home într-o locație de lux

„Dacă tot lucrează de acasă şi dacă tot este pericol de infectare în multe oraşe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puţini, pot face aceeaşi muncă, dar nu închişi în apartamente, ci bucurându-se de aer curat şi de toate facilităţile de care au nevoie – internet, Zoom, săli de conferinţă etc.

În afară de muncă şi şedinţe, ei se pot bucura din plin de natură. Pot face excursii pe canale, la vărsarea Dunării în mare şi pot avea propria lor sală de cinema, în condiţii de siguranţă şi de distanţare socială. În Cund, oaspeţii se pot bucura de drumeţii şi de plimbări cu caleaşca, de echitaţie şi vânătoare de trufe, yoga şi cine la lumina lumânărilor, în intimitatea Observatorului”, a declarat Dragoş Anastasiu la ZF.ro.

Pachetele pentru persoane care se cazează peste 14 nopţi încep de la 25 euro/cameră şi includ cazare cu mic-dejun, cafea, acces la spaţiul comun de co-working şi la o sală mică de conferinţe. În aceste locații se pot programa şedinţe online, pe baza unui program stabilit în prealabil. Ofertele sunt valabile pentru următoarele trei luni, adică octombrie – decembrie 2020 în cazul Green Village 4* Resort şi octombrie 2020 – aprilie 2021 pentru Cund.