DOCUMENT Cum s-a umilit singură Gabriela Firea. Nicușor Dan a prezentat documentul care o ruinează

18 nov. 2020
DOCUMENT Cum s-a umilit singură Gabriela Firea. Nicușor Dan a prezentat documentul care o ruinează

Gabriela Firea a reușit să se umilească singură în fața tuturor românilor. Nicușor Dan a demascat-o și a prezentat documentul care o ruinează complet. La mijloc e un fake news de proporții.

Gabriela Firea a postat în urmă cu ceva timp pe contul personal de facebook, o informație, potrivit căreia, Nicușor Dan ar fi semnat numirea în funcție a arhitectului Adrian Bold. Ulterior însă, postarea a fost ștearsă, iar noul primar general al Capitalei explică și motivul, cu dovezi clare.

Documentul postat arată clar că  Gabriela Firea a fost cea care l-a numit în funcție pe controversatul arhitect și nicidecum Nicușor Dan. Decizia a fost luată cu doar o zi înainte ca noul primar al Capitalei să preia noul mandat.

”Gabriela Firea și-a detonat în față propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a șters-o între timp, că l-aș fi numit în funcție pe arhitectul-șef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate.

Aveți, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcția de arhitect-șef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul – chiar doamna ex-primar”, scrie Nicușor Dan pe facebook.

Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan

Câte documente au fost ”uitate”?

În aceași postare, Nicușor Dan se întreabă câte astfel de documente au fost ”uitate” de primarul Gabriela Firea. De asemenea, el a mai scos la lumină o altă problemă majoră din Primărie, pe care tot Gabriela Firea a comis-o. Această greșeală ar urma să coste destul de mult.

”Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea și nu-și mai amintește de ele. O și mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanța a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente”, a adăugat primarul general.

Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan.