Diana Șoșoacă dă în judecată Facebook! Motivul este halucinant

25 feb. 2021
Diana Șoșoacă dă în judecată Facebook! Motivul este halucinant
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR în decembrie 2020

Diana Șoșoacă a devenit clovnul numărul 1 al României. Aceasta caută orice prilej de a ieși în evidență, iar în momentul în care începe să vorbească nimeni nu o mai poate opri. Pe scurt, fosta senatoare AUR poate fi descrisă ca un rebel fără cauză. Mai nou, aceasta s-a supărat și pe Facebook și are de gând să dea în judecată platforma fondată de Mark Zuckerberg.

De altfel, Diana Șoșoacă, de profesie avocat, este recunoscută pentru faptul că depune plângeri penale pentru absolut orice și amenință tot timpul interlocutorii cu procese. De altfel, amenințările ei se transformă de multe ori chiar în realitate întrucât numărul plângerilor depuse de aceasta este unul impresionant.

De ce s-a supărat Diana Șoșoacă și pe Facebook

Senatoarea este supărată că Facebook i-a blocat contul pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că nu se va mai putea da în spectacol pe această rețea de socializare. Cum era de așteptat, s-a înfuriat la culme și a anunțat că trece la fapte, comparându-se cu Donald Trump, fostul președite al SUA și el blocat de giganții din IT din cauza protestelor de la Capitoliu.

Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.

Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea„, a declarat Diana Şoşoacă, conform romaniatv.net.

Diana Șoșoacă dă în judecată Facebook

Aceasta a subliniat că va da în judecată Facebook, întrucât nu este normal să blocheze conturile politicienilor.

„O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…) Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a mai spus Șoșoacă.