De unde poți cumpăra cea mai ieftină asigurare auto RCA acum, după falimentul Euroins. Este cu 50% mai ieftină decât orice altă ofertă

09 apr. 2023
De unde poți cumpăra cea mai ieftină asigurare auto RCA acum, după falimentul Euroins. Este cu 50% mai ieftină decât orice altă ofertă

Falimentul Euroins a tulburat din nou piața asigurărilor, care oricum plutea într-un haos greu de înțeles. Prețul la polițele RCA au crescut cu peste 70% față de cum erau anul trecut, iar asta a creat multe nemulțumiri printre șoferi. Acum toți românii caută cele mai bune oferte, cu cel mai mic tarif.

ASF a fost încă o dată depășită de situație și deși funcționarii de acolo au cele mai mari salarii din România, nu par să fie deloc eficienți. Acum se încearcă rapid crearea unei noi firme de asigurări care să aparțină statului, iar CEC Bank ar trebuie să se ocupe de asta. Momentan nimic concret nu s-a realizat.

Șoferii care au poliță RCA de la Euroins sunt nevoiți să o schimbe în maxim 90 de zile de când a fost declarat falimentul companiei. Din păcate pentru ei, este obligatoriu să facă acest lucru, indiferent dacă le convine sau nu.

Compania care oferă în prezent cea mai ieftină asigurare auto RCA

Șoferii știu deja că își pot cumpăra polița RCA și de pe eMAG, acolo unde sunt prezenți mai mulți asiguratori.

În timp ce majoritatea asiguratorilor cer, pentru un RCA pe o perioadă de 6 luni, tarife ce trec de 600 de lei, Helllas Direct oferă o astfel de poliță, pentru aceeași perioadă, la 376,76 lei.

Dacă ne uităm la polițele pe o perioadă de 12 luni, acestea trec, de cele mai multe ori de 800 de lei, dar nu și în cazul Hellas Direct. Compania oferă o astfel de poliță la prețul de 627,94 de lei, scrie vbiz.ro.

Compania Hellas Direct a apărut pe piață în toamna anului 2022, ea făcând parte din grupul Autonom. Grupul se ocupă cu închirieri mașini, dar și cu servicii de leasing.