Cum trebuie să arate bocancii pentru Airsoft

09 mart. 2022
Cum trebuie să arate bocancii pentru Airsoft

Airsoft este un sport practicat în timpul liber de foarte mulți tineri care își testează limitele simulând conflicte militare pe terenuri speciale de joc.

Fiind un sport care se practică cel mai des pe terenuri exterioare, în natură, din echipamentul de joc nu trebuie să lipsească bocancii militari. Aceștia sunt accesorii extrem de importante care pot juca un rol important în ceea ce privește randamentul de joc sau siguranța jucătorului pe teren. O pereche de bocanci militari trebuie în primul rând să fie de calitate și să reprezinte jucătorul.

Calitatea materialelor din care este confecționat bocancul este importantă în timpul jocului deoarece ai nevoie de confort sporit și ușurință în timpul mișcării. Pe terenurile accidentate pericolele sunt la orice pas, așa că nu este recomandată utilizarea altui tip de încălțămite. Cum trebuie să arate bocancii militari pentru airsoft:

La interior

Atât design-ul cat și tipul materialelor folosite la interior trebuie să confere un confort sporit indiferent de mediul în care practici acest sport. Din compoziția bocancilor nu trebuie să lipsească pielea naturală. Aceasta are rolul de a crește rezistența la uzură. E bine să ai o pereche de bocanci militari pe care îi poți utiliza mai mult timp, nu doar timp de câteva ieșiri cu gașca la airsoft.

Materialul cel mai des utilizat pentru izolația la interior este Thinsulate. Cu ajutorul acestui material i se permite piciorului să respire pentru a nu transpira sau produce mirosuri neplăcute după multe ore petrecute încălțat. Este și un materiale excelent pentru păstrarea temperaturii optime indiferent de condițiile de la exterior.

Bocancii trebuie să se poată curăța ușor, așa că cei militari au branturi ce se dau la o parte pentru curățarea eficientă. În zona călcâiului se montează întărituri de plastic la fel ca la partea frontală pentru a ameliora șocurile care apar atunci când te lovești de un obiect mai dur și contondent.

La exterior

Exteriorul bocancilor pentru airsoft București trebuie să arate și bine, nu doar să fie practic. Pielea naturală joacă rolul de protecție pentru durată lungă de utilizare. Modelele de bocanci militari copiază modelele originale ale bocancilor folosiți în armată.

Astfel, partea frontală trebuie să fie croită dintr-o bucată de piele, iar pe suprafețe laterale se adaugă un material textil de calitate. Talpa bocancului întotdeauna va fi moale și atașată prin vulcanizare de partea superioară pentru a atenua șocurile. După ce ești echipat cu o pereche de bocanci de calitate, poți intra în joc.