Cum reușește Dorian Popa să câștige 100.000 de euro lunar din contul său de Youtube. O adevărată lecție de business

23 ian. 2021
Cum reușește Dorian Popa să câștige 100.000 de euro lunar din contul său de Youtube. O adevărată lecție de business
Dorian Popa are milioane de abonați pe rețelele de socializare

Deși este absolvent al Academiei de Studii Economice, Dorian Popa nu a profesat niciodată ca economist. În schimb studiile l-au ajutat să-și dezvolte calitățile de antreprenor în showbiz. Acesta a devenit cunoscut odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața”, în anul 2011, unde a avut rolul principal. Producția Pro Tv s-a bucurat de mare succes și în urma ei a rezultat și trupa LaLaLa Band, care a avut concerte în toată țara.

Alina Eremia, Sore sau Liviu Teodorescu sunt doar trei dintre artiștii care au făcut parte din proiect și care au cunoscut o ascensiune fabuloasă în carieră în urma lui. Dintre toți, Dorian Popa este cel care s-a dezvoltat cel mai bine în industria online. Acesta are o comunitate  de câteva milioane de fani, care-l urmăresc pe Instagram, Facebook, dar și Youtube.

Cum reușește Dorian Pope să câștige 100.000 de euro din Youtube?

Artistul reușește să încaseze sume uriașe în urma vizualizărilor și a contractelor de publicitate directă pe care le-a semnat și după cum chiar el recunoaște, poate ajunge să câștige și 100.000 de euro pe lună din contul său de Youtube, unde a strâns aproximativ 2 milioane de abonați. Dorian Popa este unul dintre cei mai activi vloggeri din România și cu mare priză la publicul tânăr, fie că postează o piesă proprie sau un monolog.

Dorian Popa câștigă și 100.000 de euro lunar din Youtube

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, în cadrul emisiunii ȘTIU de la Aleph News.

De ce a decis Dorian Popa să-și schimbe numele din buletin?

Astăzi Dorian Popa bifează și colaborări media importante cu Antena 1. El a fost jurat în emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru, dar a avut numeroase apariții și în alte producții ale postului de televiziune.

Cea mai cunoscută piesă a sa este HATZ, o colaborare cu Shift. În urma acesteia a rămas expresia “Hâț, Johnule!”, cu care toți îl salută astăzi pe Dorian Popa. Tocmai de aceea, acesta a decis să-și schimbele numele din buletin și să adauge la numele lui, încă unul, Hâtz.

Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial.