Cum arată și ce job are acum Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. Tânărul a reușit să surprindă pe toată lumea

25 iul. 2021
Cum arată și ce job are acum Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre. Tânărul a reușit să surprindă pe toată lumea
Radu Mazăre și fiul lui Răducu

Radu Mazăre se află în continuare în închisoare, iar cererile lui de eliberare condiționată au fost respinse pe bandă rulandă. Victoria lui Liviu Dragnea în fața procurorilor îi dă speranțe că ar putea fi și el un om liber în curând.

Între timp, fiul lui Răducu Mazăre, care a ajuns la 27 de ani s-a transformat într-un tânăr deosebit de responsabil, foarte concentrat pe dezvoltarea profesională. Nu-și dorește să intre în politică, dar vrea să facă performanță în business.

Răducu Mazăre a studiat la Londra

El a studiat la Londra și cunoaște cinci limbi străine. Într-un interviu mai vechi, recunoștea că tatăl său a fost destul de dur cu el și a încercat mereu să-l îndrepte pe drumul cel bun.

”Tata a fost mereu mai exigent, pentru că el a făcut o şcoală militară şi atunci cred că a dorit să impregneze acest mod de viaţă şi asupra mea.

Când aveam 16 ani şi a aflat că am fost într-un club de noapte şi că în jur de 4 dimineaţa beam cu mai mulţi prieteni shot-uri. A doua zi mi-a zis: «De mâine, vreau să te văd pe lac în fiecare dimineaţă».

Răducu Mazăre

Eu, la început, nu mi-am dat seama la ce se referă, după care am aflat că vroia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente cu băieţii care se pregătesc pentru lotul olimpic. Şi, uite aşa, restul verii s-a dus.

Am învăţat să fac caiac, mi-a plăcut foarte mult ce am învăţat şi băieţii pe care i-am întâlnit acolo, dar pentru mine a fost ca o pedeapsă pentru mine”, povestea Răducu Mazăre în urmă cu câțiva ani.

Cu ce se ocupă astăzi fiul lui Radu Mazăre

Și se pare că i-au prins bine sfaturile de atunci. Astăzi fiul lui Radu Mazăre și-a dezvoltat două business-uri pe care speră să le crească și chiar să ajungă milionar. Iar la cum evoluează lucrurile are toate șansele.

„Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica.

În momentul de față sunt implicat în două proiecte: o agenție de marketing digital, pe care am început-o cu un prieten, am început cu un magazin online și acum atingem zona de tehnologie și HORECA.

Iar cel de-al doilea este un sistem de criptomonede. Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie. Am învățat să fiu modest, am reușit să cunosc valoarea banului”, a dezvăluit Răducu Mazăre în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.