Clipe de groază pentru Simona Halep la Cincinnati. Românca s-a accidentat din nou: care este pronosticul medicilor

17 aug. 2021
Clipe de groază pentru Simona Halep la Cincinnati. Românca s-a accidentat din nou: care este pronosticul medicilor
Captură DigiSport 2

Clipe de groază pentru Simona Halep la turneul WTA de la Cincinnati, unde sunt prezente 19 din primele jucătoare ale lumii. În turul 1, românca, favorită 13 a întâlnit-o pe poloneza Magda Linette, aflată într-o formă bună de joc.

Setul 1 a început bine pentru Simona Halep. Aceasta a jucat cu încredere, chiar dacă a și greșit pe alocuri, însă s-a impus cu 6-4. Lucrurile au luat o întorsătură nedorită în setul al doilea, când au început să apară problemele.

Simona Halep, mari dureri la coapsă

Simona Halep era condusă cu 4-1, când a cerut un time out medical și a cerut intervenția fizioterapeutului pe teren. Aceasta a acuzat dureri mari la coapsă. După ce a primit îngrijiri medicale timp de mai multe minute, ea a revenit pe terenul de joc cu un bandaj.

În plus, se pare că pauza a ajutat-o pentru că a reușit și să câștige un game, ducând scorul la 4-2. Meciul a fost, însă întrerupt din cauza ploii, iar Simona Halep are timp să-și odhinească piciorul.

Va face față Simona Halep meciurilor grele?

Nu se știe ce a cauzat această problemă și nici cât de gravă este. Un lucru este cert: românca trebuie să încheie meciurile cât mai rapid. La revenirea în circuit, la Montreal ea a avut un prim tur liber, iar în cel de-al doilea a întâlnit-o pe americanca Danielle Collins. Din păcate a pierdut în trei seturi, dar vestea bună era că a rezistat să joace aproape timp de trei ore.

Acum, însă fanii sunt îngrijorați că nu va face față meciurilor grele, care se anunță, în cazul în care trece de poloneza Magda Linette. Meciul este transmis de Digi Sport 2.

Update! Simona Halep castiga in fata Magdei Linette cu 6-4, 3-6, 6-1.i