Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Solistul de la Alb-Negru și-a refăcut viața

07 aug. 2021
Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Solistul de la Alb-Negru și-a refăcut viața

Andrei Ștefănescu a suferit enorm după divorțul de Antonia. Nu a mai fost văzut cu nimeni altcineva o bună perioadă de timp și a avut nevoie de timp pentru a-și reveni, însă în mare secret, a reușit într-un final să își găsească jumătatea.

Solistul de la Alb-Negru este împreună cu tânără domnișoară de care pare extrem de apropiat, iar cei de la cancan.ro au aflat detalii incendiare despre relația lor.

Cine este iubita lui Andrei Ștefănescu

Dacă soția sa s-a refugiat în brațele lui Vincenzo Aiello , Andrei Ștefănescu a preferat să țină secretă relația pe care o are. Surse au declarat pentru cancan.ro că de mai multe luni, Andrei formează un cuplu cu o colegă din trust, dar cu care refuză să se afișeze împreună.

Totuși, detaliile sunt clare. Cei doi poartă același model de brățară, semn că vor să aibă mereu un obiect care să le aducă aminte unul de celălalt. Mai mult de atât, același surse au dezvăluit că prezentatoarea de la Antena Stars ar fi postat și câteva Story-uri în care ar fi apărut alături de artist, fapt care ar fi dat și mai mult de bănuit în redacție.

Contactat de sursa citată, Andrei Ștefănescu nu a vrut să dea niciun detaliu, însă nici nu a negat că ar fi într-o relație, deci rămâne loc de interpretări.

Sursa foto: cancan.ro

Ce emisiune prezintă iubita lui Andrei Ștefănescu

Potrivit sursei citate, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu ar fi chiar Ștefania Duca, care prezintă o emisiune mondenă la Antena Stars și a ieșit, recent, dintr-o relație cu F. Charm. Cei doi au fost împreună timp de 6 ani și aveau planuri de căsătorie.

Deși urmau să se căsătorească în 2020, pe malul mării, anul trecut, cei doi și-au spus adio și au luat-o pe drumuri separate. Ștefania Duca a făcut anunțul despărțirii, după mai multe luni, mărturisind că avea nevoie de timp pentru a se putea vindeca.

”Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ”NOI DOI” nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că are cum să mă mai doboare nimic.” , a spus vedeta de la Antena Stars.