Cele mai norocoase numere la LOTO 6/49. Puțini români știu de ele

Cele mai norocoase numere la LOTO 6/49. Puțini români știu de ele
Loto 6/49

Urmează extragerea la LOTO 6/49 și cu siguranță toți jucătorii au pus deja ochii pe premierul cel mare. Dacă nu știi încă care ar putea fi numerele tale norocoase, poți ține cont de acest sfat.

Loteria Română oferă șansa oricui să se îmbogățească cu niște simple cifre, însă de multe ori mai e nevoie și de noroc. Tu știi care sunt cele mai norocoase numere la LOTO 6/49? Mulți români au câștigat premii folosindu-le

Cele mai norocoase numerele la LOTO 6/49

În cazul în care nu știai, Loteria Română are o arhivă cu toate numerele extrase la LOTO 6/49, din anul 1993 și până în prezent. Surprinzător este faptul că anumite numere se repetă, mai des decât altele, iar sumele câștigate de românii care le-au folosit sunt fabuloase.

Numărul 40 a fost extras de 149 de ori în anul 2016, pe când numărul 36 a fost extras de 217 ori în același an. Tu ce părere ai? Poate merită să le încerci măcar odată în biletul tău.

De asemenea, pe lângă 40 și 36, alte numere norocoase sunt 13, 17, 46, 15 și 48, așa că le poți încerca la următoarea extragere.

Care sunt cele mai ghinioniste numere

Am văzut partea bună, acum e timpul să aflăm și partea rea. La fel cum există numere ”norocoase” la LOTO 6/49, există și numere ”ghinioniste”. Aceste numere sunt 31, 42, 49, 21. De asemenea, acest top este completat de doua numere, aflate la egalitate: 30 si 30.

Acum că știi care numere ți-ar putea aduce premierul cel mare și care te pot îndepărta de el, probabil ești pregătit pentru următoarea extragere. Totuși, dacă nu te numeri printre persoanele amatoare de acest joc, poți oricând să apelezi la lozuri.

Unele dintre ele au câștiguri surprinzătoare și sunt și iefine, așa că tu hotărăști care este  cea mai bună soluție pentru tine.