Ce trebuie să cumperi de la LIDL până pe 16 aprilie pentru a câștiga un autoturism BMW Seria 5 sau 3 frigidere Samsung sau 5 sisteme soundbar JBL

14 apr. 2023
Ce trebuie să cumperi de la LIDL până pe 16 aprilie pentru a câștiga un autoturism BMW Seria 5 sau 3 frigidere Samsung sau 5 sisteme soundbar JBL

Toate magazinele sunt pline până la refuz în această perioadă, dar cumpărăturile pot veni la pacheti și cu câteva premii care în mod cert vă vor face sărbătorile de Paște și mai frumoase. LIDL are o promoție în prezent, care a început pe 20 martie și mai este valabilă doar două zile.

Pentru a intra în concurs pentru un autoturism BMW Seria 5 sau 3 frigidere Samsung sau 5 sisteme soundbar JBL trebuie să cumpărați cel puțin un produs marca Deluxe, iar pe bon să aveți produse în valoare de minim 100 de lei.

„De Paște, aduci noutăți în meniu și poți câștiga super premii! În perioada 20 martie – 16 aprilie 2023, înscrie codul unic de pe orice bon fiscal de minimum 100 de lei, pe care ai cel puțin un produs Deluxe, în formularul de de pe site-ul LIDL sau prin SMS la 1817 și poți câștiga! Este vorba despre 1 autoturism BMW Seria 5, 3 frigidere Samsung Side by Side Family Hub sau 5 sisteme soundbar JBL!”, este anunțul oficial al celor de la LIDL.

Ce produse se găsesc în gama Deluxe

Gama Deluxe este foarte variată și conține foarte multe produse alimentare, la prețuri destul de mici. De exemplu, acum în magazine puteți găsi specialitate de brânză cremoasă care costă doar 7,99 lei, având și o reducere de 20%, pastă de pește la 8,99 lei cu 25% reducere, dar și macarons, cartofi dulci gratinați sau inel de creveți cu sos sweet chili la 29,99 lei.

Deluxe mai cuprinde și mai multe soiuri de paste și chiar lichior cremă la 34,99 lei. În plus, acest brand oferă și multe dulciuri cum ar fi prăjitură cu fondant sau praline de înghețată la doar 5,99 lei.

Așdar produse destul de ieftine, de calitate în raport cu prețul probabil, dar care vă pod aduce un super premiu de la Iepurașul Lidl.