Ce sumă a ajuns să ceară Theo Rose astăzi pentru o simplă postare pe Instagram? Ce tarif imens are și pentru un concert de 45 de minute

01 dec. 2022
Ce sumă a ajuns să ceară Theo Rose astăzi pentru o simplă postare pe Instagram? Ce tarif imens are și pentru un concert de 45 de minute

La 25 de ani, se poate spune că Theo Rose a atins apogeul carierei. Deși cântă de mică și a avut colaborări cu televiziunile de top încă de la 15 ani, ea nu a reușit să atingă succesul până când nu a început să cânte manele. Steaua ei norocoasă s-a numit Bogdan de la Ploiești. După o melodie pe care a scos-o împreună cu acesta, popularitatea ei a explodat.

Theo Rose are astăzi contracte foarte bune cu PRO TV, atât pentru serialul CLANUL, unde are unul din rolurile principale, cât și pentru Vocea României, unde este jurată alături de Smiley.

Theo Rose își câștigă, însă cei mai mulți bani din concerte și contracte de imagine. Pentru a participa la un eveniment, vedeta ar cere aproximativ 5.000 de euro, ceea ce include și o postare pe Instagram. Însă nu rămâne mai mult de o oră și acceptă doar câteva poze cu fanii.

Ce tarif are Theo Rose pentru un concert de 45 de minute?

În ceea ce privește concertele, ea și-a mărit tariful de aproape 7 ori. Dacă în urmă cu trei ani, ea cânta și pentru sume sub 1000 de euro, acum poate ajunge chiar și la 10.000 de euro. Depinde mult de eveniment. De exemplu, pentru botezul băiețelului lui Culiță Sterp a încasat 7.000 de euro, scrie ShowBlitz.ro.

Acum Theo Rose este însărcinată cu noul ei iubit, Anghel Damian și în vară va avea un copil. Până atunci, însă artista a anunțat că-și va onora toate angajamentele. Probabil când se va apropia de termen, atunci va lua o pauză. Însă în luna decembrie, vedeta este foarte activă și încasează sume mari de bani.