Ce pensie uriașă încasează lunar Silviu Prigoană? La doar 56 de ani câștigă mai mult decât președintele. Este una dintre cele mai mari pensii din România

16 aug. 2021
Ce pensie uriașă încasează lunar Silviu Prigoană? La doar 56 de ani câștigă mai mult decât președintele. Este una dintre cele mai mari pensii din România

Omul de afaceri Silviu Prigoană se poate lăuda cu o pensie generoasă la vârsta de doar 56 de ani. Acesta a mărutrisit că a venit cu o serie de contribuții serioase, astfel că, este normală suma pe care o încasează lunar.

Silviu Prigoană e pensionat de un an de zile și încasează lunar o sumă fabuloasă. Acesta a vorbit pentru primara oară despre acest subiect în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Silviu Prigoană a cotizat la stat cu foarte mulți bani

Omul de afaceri susținea încă de anul trecut că a ieșit la pensie, însă banii pe care încasează se datorează, de altfel, cuantumului de cotizare la sistemul de pensii, unde a decis să contribuie cu sume importante.

”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, mărturisea Silviu Prigoană la vremea aceea.

Fiind prezent la emisiunea lui Denise Rifai, afaceristul nu s-a ascuns deloc și a răspuns chiar și la cele mai intime întrebări. Acesta a dezvăluit chiar și suma incredibilă pe care o câștigă lunar de când a devenit pensionar.

Ce pensie uriașă încasează lunar Silviu Prigoană?

De asemenea, pe lângă banii încasați, Silviu Prigoana a mai mărturisit că așteaptă și mărirea promisă de cei de la Guvern.

32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ‘Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, a spus Silviu Prigoană.

Omul de afaceri a fost căsătorit mulți ani cu Adriana Bahmuțeanu, cu care are doi copii. După numeroase scandaluri, care s-au soldat cu împăcări și apoi conflicte aprinse, cei doi s-au despărțit definitiv, iar acum periodic se ceartă pe cei doi băieței ai lor.