Ce face Monica Gabor pentru bani în SUA, după ce Mr. Pink i-a tăiat toate fondurile. Unde locuiește aceasta acum

30 aug. 2021
Ce face Monica Gabor pentru bani în SUA, după ce Mr. Pink i-a tăiat toate fondurile. Unde locuiește aceasta acum
Monica Gabor și Irinuca

Monica Gabor părea că trăiește un vis de prințesă în Statele Unite ale Americii. Când s-a mutat peste ocean, aceasta era prezentă la petreceri de fițe, cu nume grele de la Holywood și visa chiar și să devină actriță. Ulterior l-a cunoscut pe omul de afaceri chinez, cunoscut în România ca Mr. Pink.

Aceasta a început o relație cu acesta și treptata dispărut de pe rețelele de socializare. Deși ea adora să fie în prim plan, iubitul ei i-a interzis acest lucru și potrivit apropiaților săi, acesta îi controla fiecare mișcare și fiecare cent. Imediat ce Irinuca s-a mutat în SUA, același tratament i-a fost aplicat și ei.

Mr. Pink le-a impus multe restricții Monicăi și Irinucăi

De altfel, mult timp și Monica Gabor și fiica ei au fost absente de pe rețelele de socializare. Ele au revenit odată cu despărțirea fostei doamne Columbeanu de Mr. Pink. Ea a locuit o bună perioadă de timp în Dubai, la sora ei Ramona și chiar i-a promovat intens brandul de parfumuri, pe care aceasta îl vine: Gabor Prive.

Doar că la un moment dat a decis să revină în SUA. Nimeni nu știe de ce, dar asta pare să o fi supărat pe Ramona, care și-a șters de pe Instagram toate fotografiile cu sora ei.

Cu ce bani trăiește Monica Gabor în SUA

Monica Gabor nu are în prezent nicio sursă de venit în Statele Unite ale Americii, conform surselor VoceaBanilor.ro și momentan ar trăi doar din ceva bani păstrați într-un cont. În trecut, ea a predat limba engleză și a lucrat la profesoară.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește împreună cu fiica sa într-un apartament luxos, care nu-i aparține, însă în totalitate. Acesta ar fi cumpărat pe una din firmele lui Mr. Pink, dar în care este și ea acționar.

Momentan, Monica Gabor caută să se lanseze în business și speră să găsească rapid oportunități pentru a reuși să câștige rapid bani. Ultimul ei filmuleț postat pe Instagram o arată pe Irinuca dând de mâncare la niște pești, în Malibu, probabil într-un parc.