Câți bani cere Loredana Groza pentru un singur concert. Suma este uriașă

13 nov. 2020
Câți bani cere Loredana Groza pentru un singur concert. Suma este uriașă

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care are în spate o experiență deloc leglijabilă. Piesele sale au intrat mereu în topul muzical și întotdeauna aduce un plus de culoare la fiecare spectacol pe care îl are.

Puțini știu însă, că în spatele unei cariere de succes se află o adevărată echipă. De asemenea, multe persoane nu își permit să ajungă la un concert, tocmai din pricina costurilor destul de ridicate. Chiar dacă show-ul este unul unic și impresionant, sumele cerute sunt destul de mari pentru bugetele anumitor români.

Nici sumele încasate de Loredana nu sunt neglojabile. Pentru un singur concert, Loredana Groza cere suma de 12.500 de euro, iar de aici se explică și prețul destul de mare al biletelor pentru evenimentul respectiv.

În acești bani, pe lângă vocea Loredanei, fanii se bucură de o întreagă echipă de muzicieni și dansatori, iar suma nu rămâne în totalitate la artistă. Ventiruile unui concert se împart în întreaga echipa, artista fiind cea care încasează cel mai mare procent, scrie voxbiz.ro.

Peste 500.000 de urmăritori

Pe lângă banii pe care îi obține în urma concertelor, Loredana Groza mai are și alte venituri. Artista are doar pe pagina de instagram peste 500.000 de fani care o urmăresc cu fiecare postare.

Astfel, chiar și instagramul îi aduce bani Loredanei. Vedeta face chiar și reclame, iar unele postări ale artistei conțin și publicitate. Cum este foarte bine, rețelele de socializar aduc venituri destul de generoase în rândul artiștilor și a influencerilor.