Cât a costat celebra ținută a lui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei? Cătălin Botezatu a comentat fiecare accesoriu

17 aug. 2021
Cât a costat celebra ținută a lui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei? Cătălin Botezatu a comentat fiecare accesoriu
Cătălin Botezatu

Klaus Iohannis a atras atenția la Ziua Marinei prin look-ul său foarte îndrăzneț. Sacoul alb, cămașă albă și papion negru, pantaloni negri și ochelari de soare. Mulți l-au criticat, dar iată că au existat și laude la adresa lui. Printre apărătorii președintelui se numără și Cătălin Botezatu.

Celebru designer nu înțelege cum este posibil ca atât de mulți oameni care nu se pricep la modă să-și dea cu părerea pe acest subiect. În același timp, el este de părere că Klaus Iohannis a făcut o alegere cool și a identificat dar o greșeală minoră în alegerea acestui outfit, pentru care el a avut multe cuvinte de laudă.

Ce părere are Cătălin Botezatu despre ținuta lui Klaus Iohannis

”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii!”, a spus celebrul designer pentru impact.ro.

”Cine sunt acești oameni să comenteze, președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate. De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic”, a continuat Cătălin Botezatu pentru aceeași publicație.

Eroarea președintelui Iohannis

Renumitul designer a identificat doar o eroare mică în mult mediatizata ținută a președintelui de la Ziua Marinei. Nu, nu este legată de papion. Pentru acest accesoriu șeful statului a primit multe critici. Însă Botezaru a spus că este bine ales. Cămașa a avut o mică problemă, în schimb, în viziunea lui.

”Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor”, a spus Cătălin Botezatu, tot la Impact.ro.

Cât a costat ținuta președintelui de la Ziua Marinei

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a făcut și o listă a prețurilor. Adică a spus cât costă ținuta președintelui Klaus Iohannis. Ochelarii de sora ar ajunge la aproximativ 100 de euro, iar întreg outfit-ul 2.500 de lei.

”Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru aceeași sursă.