Se închide Raiffeisen Bank în România?! Cardurile nu vor mai putea fi folosite. Toți clienții trebuie să știe aceste informații

12 apr. 2023
Se închide Raiffeisen Bank în România?! Cardurile nu vor mai putea fi folosite. Toți clienții trebuie să știe aceste informații

După scandalul Schengen, Raiffeisen Bank și BCR s-au confruntat cu un boicot din partea românilor, care și-au închis pe bandă conturile aici. Ambele bănci au venit cu oferte atractive pentru a stopa acest fenomen și în mare le-a cam ieșit. Acum lucrurile s-au calmat.

Clienții Raiffeisen Bank sunt însă nemulțumiți pentru că în ultima perioadă au tot apărut situații în care nu și-au putut utiliza cardurile. Asta din cauza faptului că s-a tot lucrat la sistemul online și conform reprezentanților băncii s-au executat lucrări de mentenanță.

Din cauza problemelor cu Rusia, Raiffeisen Bank a fost pusă la zid și de Banca Centrală Europeană care i-a solicitat să oprească afacerile din această țară. Și acum este posibil să se închidă acolo. Mulți s-au întrebat dacă nu se va întâmpla asta și în România, în contextul în care tot apar probleme cu cardurile.

Dar răspunsul este NU. Banca are planuri de extindere, iar România este una din țările foarte profitabile pentru austrieci.

Raiffeisen Bank, instituția financiară austriacă folosită pe scară largă de mulți români, a lansat alerte importante toată luna martie privind serviciile sale. Banca a anunțat un nou set de măsuri care vor fi implementate imediat și dorește ca oamenii săi să fie informați.

Potrivit Raiffeisen Bank, lucrările de mentenanță au fost programate să aibă loc în luna martie, iar detaliile procesului  au fost disponibile pe site-ul băncii pentru toți românii care se bazează pe serviciile sale.

Se închid aceste servicii Raiffeisen Bank

Pe lângă anunțul făcut de către bancă referitor la RaiPay, Smart Mobile pentru persoane fizice și juridice, Raiffeisen Online pentru persoane fizice și juridice, SmartToken, Smart Business și Call Center *2000 în care spunea că aceste servicii vor fi temporae indisponibile pe teritoriul României între orele 23:59 și 04:00, a mai venit un anunț cu privire la închiderea băncii.

Banca a anunțat că, începând din 17 martie, se vor închide Raiffeisen Online IMM/ Raiffeisen Online Plus/ Smart Mobile IMM.

Instituția bancară face periodic lucrări de mentenanță, așa că nu ar trebui să ne îngrijoreze acest lucru.

”Prin prezenta, vă informăm că, din motive tehnice, închiderea efectivă a serviciilor Raiffeisen Online IMM/ Raiffeisen Online Plus/ Smart Mobile IMM se va efectua etapizat, în perioada 18.03.2023 – 31.03.2023”, anunță banca.