Noile modele Dacia vor ieși pe piață în decembrie. Cât vor costa Dacia Logan, Sandero și Stepway?

04 nov. 2020
Noile modele Dacia vor ieși pe piață în decembrie. Cât vor costa Dacia Logan, Sandero și Stepway?

Noile modele Dacia, aflate la a treia generație, vor ieși pe piață în luna decembrie, au anunțat reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă. 

La aproximativ o lună de la prezentarea oficială a noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia a făcut publice și prețurile noilor automobile.

Astfel, prețul de pornire pentru Dacia Logan va fi de 8.400 euro, iar Dacia Sandero va fi cu 200 de euro mai scumpă. În fine, prețul de pornire al unui Sandero Stepway va fi de 12.050 euro.

Anunț oficial: Noile modele Dacia vor ieși pe piață în decembrie. Cât vor costa Dacia Logan, Sandero și Stepway?

„Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort), oferind în acest mod un răspuns adecvat pentru aşteptările şi necesităţile unor categorii largi de clienţi atât particulari cât şi persoane juridice.

Potrivit sursei citate, pentru modelul Logan, preţurile variază între 8.400 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Access – cu motorul SCe de 65 CP, şi 12.950 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Anunț oficial: Noile modele Dacia vor ieși pe piață în decembrie. Cât vor costa Dacia Logan, Sandero și Stepway?

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu acelaşi motor SCe de 65 CP, este disponibilă la preţul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afişează un preţ identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce priveşte modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential şi Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP şi ECO-G de 100 CP, iar preţurile variază între 12.050 de euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP, respectiv 14.050 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT,” se arată în comunicatul de presă al celor de la Renault.

Noile modele vor beneficia de o garanție de trei ani sau 100.000 km.