Ana Bogdan se retrage din tenis? Gestul jenant făcut de Simona Halep după ce România a pierdut dramatic în Fed Cup

17 apr. 2023
Ana Bogdan se retrage din tenis? Gestul jenant făcut de Simona Halep după ce România a pierdut dramatic în Fed Cup

România era mare favorită în fața Sloveniei în Fed Cup și toată lumea spera ca țara noastră să revină în cele mai bune 12 națiuni ale lumii. Meciul a fost pierdut dramatic, după ce absolut toate jucătoarele au avut șansa să încheie partida cu victoria mult așteptată. Ana Bogdan a fost cel mai aproape și evident este și cea mai afectată de rezultat. În trecut și Simona Halep s-a găsit într-o situație similară.

Ea a adus un punct României în prima zi și era extrem de aproape de a-l aduce și pe cel de-al doilea. S-a impus categoric la începutul meciului contra slovenei Zidansek și este greu de digerat o înfrângere care a venit de nicăieri. Apoi Jaqueline Cristian a jucat prost în continuare și partida s-a decis în meciul de dublu adjudecată în trei seturi de Slovenia.

Ana Bogdan a anunțat în miezul nopții că se retrage. Nu din tenis, cum au speculat mulți și nici din echipa de Fed Cup a României. Ci temporar de pe rețelele de socializare.

”Vă las aici câteva dintre momentele noastre din această săptămână. A fost intens, frumos, de neuitat, cu râsete și lacrimi, a fost dulce-amărui, dar am trecut prin asta împreună și împreună mergem mai departe pentru momente mai bune!

Aș dori să mulțumesc întregii echipe pentru efortul depus, pentru sprijinul lor, pentru toată munca pe care am făcut-o, pentru că și-au pus inimile acolo!

Lucrurile nu au mers așa cum am vrut de data aceasta, dar sunt sigur că o putem face pe viitor! Soarele va răsări și vom încerca din nou!

De asemenea, aș dori să spun că voi lua o pauză de pe rețelele sociale și îmi voi concentra toată energia și timpul pe carieră și viața personală, pe schimbare, evoluție, vindecare, pe a munci mai mult și mai bine, pe a găsi calea prin care să realizez tot ceea ce îmi doresc, cu dragoste și recunoștință pentru ceea ce am trăit până acum și, de asemenea, pentru ceea ce este și ce va fi! Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, cuvinte și energie! Pe curând”, a scris Ana Bogdan, pe Instagram.

Gest controversat făcut de Simona Halep

Simona Halep nu a avut nicio reacție la ceea ce s-a întâmplat, deși mulți ar fi dorit să citească un mesaj de încurajare din partea ei. Când s-a făcut anunțul că va fi suspendată pentru dopaj, toată lumea i-a fost alături.

Acum fostul lider mondial stă pe bară și au trecut deja opt luni de când nu a mai jucat niciun meci oficial. Sunt șanse mici să revină în circuit până la Roland Garros, așa că veștile sunt numai proaste pentru tenisul românesc în ultima perioadă. Doar Sorana Cîrstea pare să fi revenit la o formă care ne dă speranțe.