Tuya, restaurant de lux, concept inedit, deschis în nordul Capitalei, în ciuda pandemiei. Investiție de 4 milioane de euro. Cu ce meniu apetisant vine

15 oct. 2021
Tuya, restaurant de lux, concept inedit, deschis în nordul Capitalei, în ciuda pandemiei. Investiție de 4 milioane de euro. Cu ce meniu apetisant vine

Tuya Bucharest, cel mai nou local deschis în nordul capitalei, este mai mult decât un restaurant elegant, este o destinație în sine în care se găsește farmecul și spiritul Rivierei franceze.

În plus, are toate premisele unei afaceri de succes în domeniul horeca. Este practic o colecție de restaurante (primul restaurant TUYA a fost inaugurat la Viena, în anul 2019), o investiție care se ridică la patru milioane de euro și care mizează pe o serie de elemente care conturează o experiență unică pentru clienți.

Meniul TUYA Bucharest este inspirat de aromele specifice Coastei de Azur și oferă clienților tot ce e mai bun, de la calitatea ingredientelor până la tehnicile impecabile de gătire și ambientul servirii mesei.

Meniul este extrem de apetisant

Recomandarea chefilor și totodată cel mai popular aperitiv din meniul este tartarul de ton, servit cu trufe negre proaspăt rase.

Pentru felul principal, clienții pot alege dintre o varietate de specialități franțuzești, de la Escargots a la bourguignonne, Confit duck leg cu glazură de portocală și varză pe grătar, și până la o varietate de paste proaspete, pregătite în bucătăria TUYA –taglioni cu homar și sos din roșii datterini- cele mai gustoase feluri de carne, ca de exemplu Antricot ribeye marinat cu usturoi, chili verde și renumite tipuri de pește.

Propunerile de deserturi, cum ar fi sufletul cu 70% ciocolată neagră și înghețată de cocos pot fi acompaniate cu Signature Cocktails din zona barului, o serie de cocktail-uri care reușesc să surprindă prin originalitatea aromelor.

Expertiza internațională a chefilor, cât și ingredientele care provin de la furnizori din sfera fair-trade și care trec printr-un sistem de verificare riguros (nu mai puțin de zece criterii) reprezintă atuurile conceptului TUYA Bucharest.

Standardele de servire ating cel mai înalt nivel datorită echipei multiculturale TUYA Bucharest – care este fluentă în mai multe limbi străine (printre care engleza, spaniola, franceza, italiana, portugheza) și care beneficiază de expertiza acumulată în cele mai prestigioase localuri din lume.

Design-ul spectaculos al interiorului este dominat de elemente care apartin stilului art deco, cu mult auriu și cu o paletă cromatică vibrantă, cu tonuri de framboise, rose și verde petrol.

Experiența oferită oaspeților de TUYA Bucharest nu se rezumă la zona gastronomică, are în vedere și latura de entertainment de calitate, o serie de artiști internaționali de excepție precum The Troubadours, Sugar Daddies, vor încânta oaspeții în această perioadă.