Tragedie imensă la EURO 2020. Tânărul fotbalist Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu a mai respirat. Meciul Danemarca – Finlanda a fost întrerupt

12 iun. 2021
Tragedie imensă la EURO 2020. Tânărul fotbalist Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu a mai respirat. Meciul Danemarca - Finlanda a fost întrerupt
Foto: gsp.ro

Tragedie imensă la EURO 2020 în meciul Danemarca – Finlanda. Campionatul European de Fotbal a început cu un eveniment cutremurător. Întreaga lume este în stare de șoc, după ce tânărul fotbalist Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu a mai respirat.

Mijlocașul lui Inter alerga pe teren după minge și nu a fost atins de niciun adversar. Pur și simplu respirația i s-a oprit. Medicii au pătruns imediat pe teren și au încercat mai multe manevre de resuscitare.

Tânărul în vârstă de 29 de ani nu a avut nicio reacție. Soția sa a ajuns pe teren, potrivit comentatorilor PRO TV, dar acesta nu a reacționat. Colegii lui au privit cu lacrimi în ochi cum medicii încercau să-l resusciteze.

Christian Eriksen era cel mai bun jucător din lotul Danemarcei. Fanii plâng și se roagă pentru el. Acesta a fost scos pe targă după aproximativ 20 de minute în care medicii au încercat să-l readucă la viață.

Meciul Danemarca – Finlanda a fost suspendat de UEFA. Momentan nu se știe nimic despre starea danezului.