Se vinde un business unic în România! A făcut mii de femei fericite până acum. Fondatoarea vrea să dezvolte un alt proiect

16 ian. 2021
Se vinde un business unic în România! A făcut mii de femei fericite până acum. Fondatoarea vrea să dezvolte un alt proiect
Rusanda Davideanu și o Bookletta

În urmă cu opt ani lua naștere un business din pasiune și dragostea față de frumos și față de cărți. O idee inedită pe piață de fashion din România a prins în mreje foarte multe femei. Rusanda Davideanu, prezentatoare la Canal 33 astăzi, dar și un membru de bază al echipei ELITE Communication a decis să-și vândă business-ul, pe care l-a inventat în urmă cu opt ani.

Nu-i este chiar ușor să se despartă de el, dar implicarea ei în alte proiecte nu-i mai lasă timp să dezvolte Bookletta așa cum a făcut-o până acum. Iar acest business are un potențial imens, care poate fi exploatat din plin.

Rusanda Davideanu vinde Bookletta

„Astazi am un anunt… altfel 🙂
De 8 ani sunt “Doamna cu Bookletta” sau “Fata cu cartea”, in alte cuvinte creatoarea Bookletta, geanta pentru femeia care citeste ❤️
Dupa ce am dus acest business la nivel national si international, am avut evenimente la Londra, Strasbourg, Paris si Chisinau si am creat peste 10 modele care au ajuns la mii de femei din toata lumea, sunt pregatita sa las povestea Bookletta sa mearga mai departe, fara mine. Este o inventie unica in lume care a creat un nou trend de moda si cultura si sunt mandra de comunitatea de #booklettagirls de exceptie pe care am creat-o! 🙏🥰

Pentru ca de ceva timp am inceput un nou business, ELITE Communication, astazi anunt vanzarea oficiala a brandului si a povestii Bookletta, care cred eu ca poate fi dusa mai departe, pe culmile succesului. Pentru detalii, scrieti-mi un mesaj sau un email pe adresa bookletta@yahoo.com , multumesc!
Website Bookletta: www.bookletta.com”, a scris Rusanda Davideanu pe facebook.

Bookletta a ajuns pe tot globul deja

Gențile Bookleta au ajuns până astăzi pe tot globul. Numeroase femei au fost fascinate de această idee inovatoare și nu putea rata să aibă acest accesoriu în garderobă. Rusanda a povestit într-un interviu pentru voceabanilor.ro că Bookleta unește oamenii și îi face să comunice între ei.

Într-o lume dominată de online, în care abia mai vorbim între noi, într-adevăr Bookleta are capacitatea de a deschide discuții. Nu puțini au fost cei care au legat conversații legate de cartea care înfrumuseța Bookleta.

„Bookletta s-a născut din nevoia mea de a combina dragostea pentru carte cu dragostea pentru modă și a inova combinând cele doua în ceva nou: o geantă specială pentru femeia care citește. M-a inspirat atașamentul femeilor față de gențile lor și în special felul în care ne raportăm la ceea ce cărăm, inevitabil, dupa noi, zi de zi. Avem un fel de bagaj emoțional cu mâner în care adunăm tot felul de obiecte de care nu avem neapărat nevoie dar care ne fac să ne simțim în siguranță. Este fantastic ce are o femeie în geantă! De la forfecuță, clești, adeziv, cutter, creme, make-up, până la medicamente, plasturi, parfum, documente și gadgeturi. De-a lungul timpului am tot întrebat clientele mele care este cel mai ciudat obiect pe care îl au în geantă. De fiecare dată ma surprind…”, spunea Rusanda, într-un interviu pentru voceabanilor.ro.