Motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o crunt pe soția sa. A sunat-o un milionar celebru. „Da, e din cauza mea!”

Motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o crunt pe soția sa. A sunat-o un milionar celebru. „Da, e din cauza mea!”
Ilie Năstase și Ioana Năstase

Showbizul românesc a fost din nou zguduit de una din poveștile picante de dragoste ale lui Ilie Năstase (74 de ani). După seria de scandaluri avute cu Brigitte Sfăt, acum Brigitte Pastramă, marele tenismen părea că și-a găsit în sfârșit liniștea unei frumoase brunete, Ioana Simion (44 de ani). Cei doi s-au căsătorit destul de rapid și au fost la un pas de divorț de mai multe ori.

Acum lucrurile păreau să meargă bine pentru cei doi, până când într-o seara Ioana a sunat la 112 să-și acuze soțul de agresiune. Mai mult, aceasta a spus că s-a bucurat că a scăpat vie din mâinile lui și că acum îi este foarte teamă de el.

Ioana Năstase, speriată după ce a fost agresată de soțul său, Ilie Năstase

”Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc. Nu mă așteptam să se afle, dar nici nu pot să nu răspund. Eu voi încerca să stau tot timpul cu cineva în preajmă în perioada următoare, pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată, încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Și acum îmi tremură picioarele”, a spus Ioana Năstase, la Antena 3, care nu s-a decis încă și dacă va divorța

Ea spune că Ilie Năstase este supărat din alte motive, că a acumulat tensiuni multe și acum el se răzbună pe ea. Aceasta a repetat de mai multe ori că este extrem de speriată, după ceea ce i s-a întâmplat.

”Tot ce pot spune e că el a încercat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să spun, sunt în stare de șoc. M-am speriat foarte tare.Nu am 20 de ani să gândesc imediat dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău”, a mai spus Ioana Năstase.

Ilie Năstase nu-și aduce aminte de nicio bătaie

Ilie Năstase se preface că nu-și amintește nimic despre acest eveniment, care a făcut turul tabloidelor.

Milionarul Nick Rădoi, împreună cu cântăreața Anda Adam

”Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Cine este milionarul care a sunat-o pe Ioana Năstase

Milionarul Nick Rădoi (58 de ani), care are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de euro spune că el ar fi motivul conflictului dintre soții Năstase, mai exact gelozia lui Ilie. Acesta a avut în trecut o relația cu Ioana și de fiecare dată o suna de Sfântul Ion pentru a-i ura la mulți ani și a făcut acest lucru și în acest an.

”De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”, a declarat Nick Rădoi, după incident, potrivit celor de la Click.

Milionarul i-a transmis și un mesaj lui Ilie Năstase și a ținut să sublinieze că acesta l-a înjurat și în trecut de mai multe ori din cauza relației din trecut pe care a avut-o cu actuala lui soție.

”N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a conchis Nick Rădoi.