Kamara sau Dan Ursa? Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România. Va fi o surpriză imensă

12 apr. 2023
Kamara sau Dan Ursa? Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România. Va fi o surpriză imensă

Episodul de marți seara de la Survivor România s-a terminat cu o surpriză uriașă. Doi dintre pretendenții pentru marele trofeu au ajuns în cursa pentru eliminare după ce unul a fost propunerea colectivă a echipei, Kamara, iar celălalt, Dan Ursa a fost numit de fostul său coleg de la Războinici, Alin Chirilă.

Kamara a mai fost nominalizat de cinci ori până acum și de fiecare dată a fost salvat de public. Acesta luptă pentru fiul său și vrea ca banii pe care-i va câștiga la Survivor România să-i investească pentru sănătătatea celui mic, care are grave probleme.

De cealaltă parte, Dan Ursa este pentru prima dată în această postură. El se află pe locul 2 în clasamentul eficienței, după Alin Chirilă, dar este cel mai iubit concurent din această ediție. Sau cel puțin asta se vede din analiza rețelelor de socializare.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

Producătorii Survivor România au venit cu multe surprize în acest sezon, așa că ar putea interveni și acum. Toată lumea este de părere că marele câștigător al acestei ediții Survivor România va fi Dan Ursa. Acesta a dovedit un caracter impecabil, dar este și un foarte bun sportiv. Puțini i-au dat șanse în competiție pentru că a intrat cu multe kilograme în plus, dar iată că el a dovedit că totul este posibil.

Însă dacă producătorii ar înclina balanța în favoarea lui Kamara, în mod cert s-ar trezi cu o revoltă pe rețelele de socializare și ar putea pierde multă audiență. Deja show-ul se află pe locul 2, sub Chefi la Cuțite pe toate tronsoanele de public, ceea ce este o lovitură puternică pentru PRO TV.

Din sursele VoceaBanilor.ro, cel eliminat de la Survivor România, conform voturilor reale ale publicului, va fi Kamara.