Învaţă cum să câştigi la sloturi

16 iun. 2022
Învaţă cum să câştigi la sloturi

Fiindcă sunt cele mai populare jocuri de noroc, păcănele atrag zilnic un număr impresionant de pariori. Banii care se cheltuiesc numai pe jocul la aparate este de ordinul miliardelor de EURO, deci trebuie să existe şi premii substanţiale care să ţină jucătorii cât mai interesaţi în jocul de păcănele.

Acesta este de fapt şi mirajul sloturilor, promisiunea unor câştiguri fabuloase care se pot obţine în materie de secunde. Nu există jucător care să nu îşi dorească de la primul spin un asemenea câştig şi sloturile chiar îndeplinesc aceste cerinţe.

Este adevărat că îţi trebuie şi noroc să pui mâna pe un asemenea premiu, dar să nu uităm că sloturile sunt la bază jocuri de noroc, unde acesta face legea. Se poate câştiga la sloturi aplicând câteva strategii care nu ţin neapărat de noroc? Vom vedea asta în următorul articol.

Câştigul de jackpoturi

Dacă alegi să joci la Game World casino online, vei fi asaltat de păcănele la propriu. În afară de câştigurile pe care un slot le generează prin liniile de plată cu care este construit, majoritatea au ataşate şi premii suplimentare cunoscute sub numele de jackpoturi.  Sunt atracţiile cele mai noi pe care aceste jocuri le oferă şi care pot face dintr-un jucător norocos un milionar adevărat peste noapte. Cum faci să le câştigi dar mai ales cum poţi să te apropii cu şanse reale de un asemenea premiu? În primul rând trebuiesc identificate sloturile care au ataşate jackpoturi consistente şi care nu impun condiţii de miză.

Dacă intri într-o agenţie de pariuri şi joci la un slot, vei constata că aparatul este înseriat la un sistem de jackpot naţional. Acest sistem introduce 3 nivele de câştig, cel mai mare ajungând şi depăşind sume record de sute de mii de RON. Câştigarea unui asemenea jackpot tine de noroc şi când apare instantaneu pe ecran, slotul se blochează, apare un mesaj cu suma câştigată şi aceasta se debitează automat în cont. În mediul online, jackpot-urile sunt ataşate la vedere slotului pe care îl joci, astfel încât să vezi la propriu sumele pentru fiecare treaptă de câştig.

Acest tip de jackpot apare şi el aleatoriu, indiferent de miza practicată şi face trecerea la un ecran special de jackpot. Pe acest ecran, în funcţie de producătorul jocului, va trebui să alegi un semn de carte sau să învârţi o roată a norocului care va determina în final nivelul de jackpot câştigat.

Banii se transmit direct şi imediat în contul de jucător, urmând să fie retraşi prin metoda financiară declarată de jucător la intrarea în portofoliul de clienţi al site-ului care oferă jocul. În final, câştigarea unui jackpot, indiferent de valoarea lui, depinde în mare măsură de noroc, aşa că nu te baza prea tare pe vreo strategie minune.

Poţi controla rezultatele la sloturi?

Nu accesezi un slot numai pentru distracţie, vrei să şi câştigi un „ceva”peste suma pe care ţi-ai propus să o joci. Problema este că deşi îţi doreşti un rezultat pozitiv, un slot funcţionează întotdeauna independent de dorinţa ta.

Poţi avea surpriza ca încă de la prima învârtire să câştigi un premiu mare în bani, să poate chiar jackpot-ul cel mai valoros pe care slotul îl oferă. Dar poţi trăi şi experienţa deloc plăcută în care va trebui să faci faţă pierderii banilor alocaţi jocului fără să vezi nici măcar un câştig.

Poţi să controlezi aceste lucruri? În mod cert nu şi cine îţi spune că poţi face acest lucru nu îţi este în nici un caz prieten. Explicaţia este simplă şi constă în caracteristicile tehnice cu care orice joc de păcănele este construit de producător.

Este vorba aici despre RTP şi volatilitate, detalii tehnice care stabilesc în mare măsură plăţile pe care un slot le poate face. Dar în afară de aceste funcţii ale slotului, depinde şi de tine să alegi un slot care îţi oferă cea mai mare şansă de câştig.

Vei începe cu alegerea unui cazino unde jocurile sunt 100% sigure şi unde ai certitudinea că acestea nu sunt măsluite. După ce ai făcut acest pas, este timpul să alegi un slot care să aibă rezultate palpabile. Prin aceste rezultate se înţeleg plăţile pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului.

Nu degeaba sunt sloturi populare care sunt jucate la nesfârşit de către jucători, în acest caz explicaţia fiind aceea că acestea plătesc de cele mai multe ori. Nu în ultimul rând oferă şanse reale de a pune mâna pe un câştig impresionant de jackpot, ceea ce justifică accesarea masivă a acestora de către jucători.

Nu poţi controla un slot şi să îl faci să îţi atribuie de fiecare dată câştiguri, vei experimenta fără îndoială şi pierderi. Ideea generală este să alegi cea mai bună ofertă de slot, să îl joci şi să speri că vei avea parte şi de câştigul vieţii tale.

Trebuie să îţi identifici obiectivele la jocuri

Fără nici o discuţie, stabilirea de obiective realiste la sloturi este caracteristica unui jucător cu experienţă. Nu intri într-un cazino şi alegi un slot la întâmplare, aşteptând ca imediat să şi câştigi un jackpot de milioane de EURO.

Deşi pe această idee marşează cazinourile, în realitate lucrurile stau exact invers şi un jucător experimentat va ştii întotdeauna cum să evite această capcană. Dacă vrei să devii un asemenea jucător, trebuie să îţi defineşti clar ce înţelegi prin ideea de câştig.

Dacă vrei să te distrezi şi obţii în plus şi un câştig cât de mic, vei fi un jucător de păcănele realist. Şi dacă vreodată vei câştiga şi un jackpot important, te poţi considera şi un jucător norocos. Dar dacă vrei din prima premiul cel mare, sfatul este unul singur, nu juca la sloturi.

Aceste jocuri de noroc sunt recunoscute ca cele mai mari devoratoare de bugete şi nu este nici un secret că sunt responsabile de crearea de dependenţă pentru mulţi jucători. Dacă un pariu sportiv îţi poate aduce un premiu important cu un singur leu, să joci la aparate implică un buget serios de joc.

Şi aici îşi face loc un alt obiectiv pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi să joci la păcănele, controlul bugetului pentru jocul la păcănele. Să rămâi în bugetul alocat şi să nu îl suplimentezi este cerinţa unui jucător cerebral, aşa că încearcă să devii cât mai curând unul dintre aceştia.

Concluzie

Se poate câştiga la sloturi o sumă exorbitantă care să îţi rezolve toate problemele? Cu siguranţă da, dar în egală măsură sloturile te pot aduce la fel de repede şi la faliment. Reţine doar că totul este aleatoriu şi ţine mai ales de noroc, aşa că fixează-ţi aşteptări realiste şi joacă cât de responsabil poţi!