Detalii dureroase din trecutul Andreei Marin. Cum se comporta Ștefan Bănică Jr. cu ea în timpul căsniciei

06 nov. 2020
Detalii dureroase din trecutul Andreei Marin. Cum se comporta Ștefan Bănică Jr. cu ea în timpul căsniciei

Andreea Marin afișează întotdeauna un zâmbet frumos, însă puțini știu adăvărul despre calvarul pe care fosta prezentatoare de la ”Surprize, Surprize” a trecut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai iubite și admirate cupluri din lumea showbiz-ului românesc, însă dincolo de ușile închise, relația dintre cei doi era una abuzivă, care întrece orice fel de imaginație.

Atunci când și-au anunțat despărțirea, foarte multă lume susținea că această separare a survenit din cauza tratamentelor violente la care era supusă Andreea Marin de către soțul ei, iar în final, zvonurile au fost confirmate de Sabin Ivanov, care a fost cel mai bun prieten al lui Ștefan Bănică Jr. timp de 20 de ani.

Afaceristul a dezvăluit în anul 2014, că actorul obișnuia să o jignească și să o umilească pe vedeta de televiziune și nu numai. Bănică a și lovit-o pe Andreea Marin în văzul tuturor, chiar în timpul unei vacanțe. Fostul prieten a lui Băncă susținea atunci că și-ar dori ca lumea ”să știe cât de ipocrit este”, de fapt, actorul.

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, mărturisea Sabin Ivanof, în urmă cu ceva timp.

”Plângea de față cu noi”

El a mai povestit că Andreea Marin nu se ascundea și de multe ori plângea chiar și în fața celor doi, iar reacția lui Ștefan Bănică Jr întrecea orice limită, el o ignora complet.

”Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mai declara Sabin Ivanof.