Cum s-a remarcat Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Mesajul transmis de realizatorul Antena3

Cum s-a remarcat Karina, fiica lui Mihai Gâdea, în Dubai. Mesajul transmis de realizatorul Antena3
Mihai Gâdea, în Dubai, împreună cu fiica lui, Karina

Mihai Gâdea a ales să-și petreacă vacanța de iarnă în Dubai, alături de familie și prieteni. Cea care a impresionat, însă pe toată lumea prin prezența ei a fost Karina Maisha, fiica celebrului realizator TV, care a împlinit în luna august 18 ani.

Extrem de frumoasă și creativă, tânăra a apărut la petrecerea de Revelion într-o ținută inedită, în care a arătat superb, o rochie aurie, cu un design unicat. Ea a postat mai multe fotografii din vacanța de vis pe contul ei de Instagram, k.sworld. Mai mult decât atât, contul ei este bogat în postări foarte incitante, care i-au adus deja multă popularitate pe celebra rețea de socializare.

„La mulți aaaaaaaaannnnnniiiiiiiiiiii tuturor!!!!!!!!! Să aveți un an fericit, cu multe bucurii, cu sănătate și tot ce vă doriți!”, le-a urat și Mihai Gâdea tuturor românilor pe pagina lui de facebook, alături de o fotografie cu frumoasa lui fiică.

Detalii mai puțin știute despre Karina Maisha Gâdea

Numele Karina Maisha nu a fost ales la întâmplare de Mihai Gâdea și Agatha Kundri, părinții ei. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african. Și exact așa este și frumoasa adolescentă, care este pasionată de muzică, fotografie și modă, iar asta se vede cu ușurință din postările ei de pe Instagram.

Karina Gâdea a impresionat pe toată lumea cu ținuta ei de Revelion/ Sursa foto: Instagram k.sworld

În urmă cu patru ani, când avea doar 14 ani, Karina a scos un videoclip, o piesă la un cover, Somewhere only we know. Toți cei care au ascultat-o au fost impresionați de vocea ei extrem de clară și suavă și de modul în care aceasta trăiește muzica, reușind să transmită foarte bine emoțiile pe care le trăiește.

De altfel, Karina Maisha are de unde să moștenească talentul imens, întrucât atât tatăl ei, Mihai Gâdea, cât și bunicii ei au voci foarte frumoase. După ce a scos acel cover superb, mulți i-au recomandat să urmeze acest drum al muzicii pentru că are enorm de mult potențial. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai scos nicio piesă, dedicându-se total școlii, nu este exclus să o vedem foarte curând pe Karina revenind pe piața muzicală și cucerind publicul cu piese proprii. Cu siguranță se va bucura de mult succes, întrucât are toate ingredientele necesare ca să reușească în această industrie.