Cum arată acum Gabriela Prisăcariu. S-a îngrășat enorm în timpul sarcinii, iar doctorul ei îngrijorat

07 aug. 2021
Cum arată acum Gabriela Prisăcariu. S-a îngrășat enorm în timpul sarcinii, iar doctorul ei îngrijorat

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni în curând părinți, însă doctorul vedetei se arată extrem de îngrijorat de kilogramele pe care vedeta le-a acumulat în timpul sarcinii.

Înainte de a rămâne însărcinată, Gabriela Prisăcariu avea un abdomen demn de invidiat, însă saracina a modificat-o complet. A mâncat dulciuri, dar și alte alimente care înainte erau interzise.

Câte kilograme a acumulat Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil își informează fanii constant cu stadiul sarcinii ei, iar deși se aștepta ca la următorul control să vadă fața bebelușului, vedeta a avut o surpriză totală.

Aceasta a aflat câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii, iar doctorul ei s-a arătat și el îngrijorat de evoluția acestia.

”Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca. În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat!’, a povestit Gabriela pe contul personal de socializare.

Doctorul vedetei, îngrijorat

Cu alte cuvinte, vedeta a aflat că s-a îngrășat 16 kilograme. Dacă în pozele postate ele nu se văd, ei bine, doctorul e a devenit îngrijorat. Gogoșile, dar și alte alimente au devenit rutină pentru Gabriela Prisăcariu, căci poftele sunt mari în timpul sarcinii.

”Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor’, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.