Compania INNEI și a lui Lucian Ștefan se extinde în Polonia! Ce artiști români celebri sunt în prezent la Global Records

30 oct. 2020
Compania INNEI și a lui Lucian Ștefan se extinde în Polonia! Ce artiști români celebri sunt în prezent la Global Records
INNA și Lucian Ștefan au împreună firma Global Records

Chiar dacă este pandemie și industria entertainment-ului a avut de suferit destul de mult, Global Records, casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție din România, își continuă planurile de dezvoltare. Astfel compania tocmai a anunțat deschiderea unei divizii în Polonia, Global Records Polska, în parteneriat cu Magic Records, una dintre cele mai importante case de discuri din țară și, totodată, un partener apropiat Global.

Global Records Polska va avea o echipă foarte competitivă și va beneficia de implicarea lui Jan Kubicki, fondatorul și managerul Magic Records. Împreună, aceștia vor insista pe promovarea pieselor pe care Global Records le lansează la nivel internațional și cu care a înregistrat succese răsunătoare. Reamintim că și Selena Gomez a ales pentru albumul său o piesă Global.

„Lansarea Global Records Polonia reprezintă un pas important în dezvoltarea business-ului Global Records pe plan internațional. Piața din Polonia este una extrem de ofertantă, cu foarte mult potențial, în care am pătruns deja prin intermediul artiștilor din portofoliu, care au rezultate foarte bune în această regiune. Sunt convins că, împreună cu partenerul nostru, Magic Records, vom continua să creăm muzică de calitate și să descoperim artiști care să ajungă rapid în preferințele publicului”, a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records.

“Sunt încântat că parteneriatul nostru cu Global Records se extinde și că, împreună, vom dezvolta produse relevante și de impact pentru piața muzicală din Polonia și nu numai. Am început deja să lucrez cu echipa locală și am convingerea că rezultatele nu vor întârzia să apară”, a declarat și Jan Kubicki, fondator și manager Magic Records.

Gina Pistol, Antonia, Selly sau Carla’s Dreams sunt artiști Global Records

Global Records investește în permanență în dezvoltarea brandului atât pe plan local, cât și internațional. Anul acesta, Global a anunțat o altă reușită importantă și anume faptul că este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România, companie cu care colaborează și pentru dezvoltarea și promovarea la nivel internațional a unor artiști din catalog.

Global Records este prima casă de discuri din România care deține 9 studiouri de înregistrare, complet echipate la standarde internaționale. Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.