Cine moștenește averea lui Viorel lis. Fostul edil și-a făcut deja testamentul

07 aug. 2021
Cine moștenește averea lui Viorel lis. Fostul edil și-a făcut deja testamentul

Viorel Lis a tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, motiv pentru care a început să se gândească din ce în ce mai mult la viitorul. Are 77 de ani, iar testamentul deja și l-a pregătit.

În toată cariera sa, fostul edil a strâns ceva bănuți, pe care îi va da în totalitate, soției sale, Oana Lis, care a avut grijă de el în toate perioadele dificile.

Oana Lis primește cei mai mulți bani

Așa cum era de așteptat, Oana Lis va moșteni întreaga avere după ce Viorel Lis va muri. Aceasta nu l-a abandonat nici în momente ușoare, dar nici grele, în ciuda diferenței de vârstă dintre ele.

Aceasta va păstra inclusiv aparatamentul de la Dristor în care locuiesc cei doi cât și alte bunuri, însă pentru Oana Lis, reperzintă doar niște bătăi de cap toate aceste lucruri.

”A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mărturisit Oana Lis.

Cât primesc copiii lui Viorel Lis

Dacă vă întrebați ce se întâmplă cu copiii fostului edil, ei bine, atunci când a divorțat de fosta soție și a făcut partajul, Alina și Adrian și-ar fi luat deja moștenirea, așa că nu se mai regăsesc în testament.

Viorel Lis nu este însă impresionat de bunurile materiale. Chiar el a mărturisit că trăiește doar din pensia pe care o are, însă problemele de sănătate pe care le are i-au creat o anumită teamă, motiv pentru care s-a asigurat deja că soția sa va fi bine, măcar din punct de vedere financiar.

Oana este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit.

Dar eu nu… eu trăiesc din pensia mea la ora actuală. Și acum dacă nu ar fi ea, nu cred că aș mai putea să trăiesc. Am probleme de sănătate. Foarte puțin pot să merg, adică doar dacă mă ține Oana, iar dacă e o treaptă, e groaznic. E greu de tot să trec, să urc”, a declarat fostul primar, la Antena Stars.