Cine este românca misterioasă care tocmai s-a căsătorit cu miliardarul de la Ferrari? Al Bano le-a cântat la nuntă

28 iul. 2021
Cine este românca misterioasă care tocmai s-a căsătorit cu miliardarul de la Ferrari? Al Bano le-a cântat la nuntă

Miliardarul Piero Ferrari s-a căsătorit la restaurantul Canzone del Mare din Capri, în cadrul unui eveniment restrâns, cu românca Romina Gingașu, după o povestea de dragoste începută în 2016. Nunta celor doi a fost ținută secret până în ultimul moment!

Nu este întâmplătoare locația aleasă de miliardar, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, pentru a-i spune „da” tinerei sale soții, Romina. Restaurantul Canzone del Mare este recunoscut pentru priveliștea incredibilă pe care o oferă.

Al Bano a cântat la nunta celor doi

Aproximativ 80 de invitați au participat la petrecerea exclusivă, iar un invitat special la eveniment a fost chiar Al Bano, unul dintre cei mai mari soliști de pe planetă. Acesta a fost un cadou făcut de Piero soției sale pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano, potrivit cancan.ro.

Piero Ferrari, în vârstă de 76 de ani, este vicepreședinte în cadrul Ferrari și deține 10% din acțiunile companiei producătoare de mașini sport de lux. Tatăl său, Enzo Ferrari este cel care a fondat compania. Piero Ferrari a devenit unicul moștenitor după ce fratele său vitreg și primul fiu al lui Enzo, Alfredo „Dino” Ferrari, a murit de distrofie musculară în 1956.

Piero a devenit miliardar după ce compania Ferrari s-a listat la bursa din New York în octombrie 2015 și are acum o avere estimată la 4,6 miliarde de dolari.

Cei doi s-au întâlnit din întâmplare

Romina lucrează la compania producătoare de avioane „Bombardier” și atunci când l-a cunoscut pe Piero, românca nu știa cine este de fapt. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, la Milano, atunci când ambii se aflau pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau un elicopter care să îi ducă pe circuitul de Formula 1 de la Monza.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjurul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra”, mai scrie sursa citată.