Cine a câștigat Ferma 2020? Numele câștigătorului a fost dezvăluit înainte de finală de o sursă din Pro Tv

28 oct. 2020
Cine a câștigat Ferma 2020? Numele câștigătorului a fost dezvăluit înainte de finală de o sursă din Pro Tv

Emisiunea Ferma este difuzată în prezent de Pro Tv, iar finalul reality show-ului este încă departe. Dar filmările s-au terminat de luni bune și cu toate că întreaga echipă, precum și concurenții au semnat un contract de confidențialitate, o sursă din interiorul postului de televiziune a trădat.

Astfel jurnaliștii de la CanCan au aflat deja cine este câștigătorul Ferma 2020 și au publicat numele lui încă de la începutul lunii octombrie. Mai multe surse au dezvăluit și pentru VoceaBanilor.ro că într-adevăr Augustin Viziru ar fi marele câștigătoar al competiției și al celor 50.000 de euro puși în joc.

Actorul a mai participat la prima ediția a acestui reality show, în 2015. Atunci emisiunea era prezentată de Iulia Vântur, iar el și-a tăiat mâna cu toporul în finală. Era mare favorit și și-a dorit enorm să câștige, astfel că în adrenalina concursului nici nu a realizat că își secționase tendonul.

Cine este Augustin Viziru, cel care ar fi câștigat Ferma 2020

Acum a intrat în competiție la mijlocul ei, stârnit nemulțumirea celorlalte vedete care au fost în Fermă din prima zi. Dar Augustin Viziru a reușit să se impună și în prima ediție datorită strategiilor foarte inteligente și același lucru se pare că l-a făcut și în această ediție.

Augustin Viziru a participat și la prima ediție a show-ului Survivor România, difuzat de Kanal D, dar s-a accidentat și a ieșit repede din concurs. Între timp, iubita lui i-a dăruit și un bebeluș, astfel că motivația de a câștiga un premiu mare în bani a fost și mai mare.

Augustin Viziru este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, specializarea Tenis și este campion balcanic la biliard. De altfel el s-a impus în numeroase competiții de acest tip, iar o bună perioadă de timp a fost antrenor de tenis și fotbal. Abia apoi și-a descoperit pasiunea pentru actorie și showbiz.