Cele mai ușoare sporturi pe care să pariezi

12 iul. 2022
Cele mai ușoare sporturi pe care să pariezi

Când vine vorba de pariuri și tot felul de alte sporturi pe care să poți paria, există posibilități de ordinul miilor și probabil va fi extrem de greu să găsești ceva care ți se potrivește așa cum ar trebui.

Unii pariori se concentrează doar pe 3 sau 4 sporturi și încearcă să le învețe cât mai bine în timp ce unii jucători preferă să analizeze meciurile și să aleagă cele mai bune cote indiferent de sport, ligă sau sezon. Sfatul nostru este să pariezi pe ceea ce crezi tu că stăpânești cel mai bine și să te concentrezi cât de bine poți.

NFL

NFL este liga de fotbal american și este una dintre cele mai accesibile ligi de fotbal american pe care vei putea paria vreodată. De obicei găsești meciurile acestei ligi la majoritatea operatorilor de jocuri de noroc din România, dar pentru a fi sigur că analizezi o ofertă completă, îți recomandăm să arunci o privire la fortuna pariuri și să încerci tot posibilul pentru a alege numai acele meciuri despre care consideri că știi suficient de bine informat și pentru care merită să faci o investiție într-un bilet de pariuri.

Pariurile pe care le poți plasa pe ligi precum cea din NFL pot fi atât mici de câțiva lei, dar și foarte mari cât să poată fi accesibile numai profesioniștilor. Avantajul este că deși nu este un sport foarte popular printre români, vei putea să profiți de tot felul de cote și pariuri pentru fiecare meci. Cu liga NFL nu vei avea absolut nicio problemă în a găsi variante de pariuri deoarece această ligă a doborât toate recordurile de încasări și audiență și este sportul cel mai pariat, urmărit și apreciat pe tot continentul. Deși nu se joacă pe niciun continent din apropierea Europei, probabil ai auzit despre cât de mediatizat este un eveniment precum Super Bowl.

Deci, am concluzionat faptul că dacă te hotărăști să pariezi pe evenimente din NFL, vei avea o mulțime de variante și posibilități și probabil nu te vei plictisi niciodată. Dar oare cât de ușor este pentru un parior obișnuit să câștige dacă plasează pariuri pe această categorie de jocuri? Păi, răspunsurile la aceste întrebări pot avea două forme în funcție de persoana pe care o vei întreba. Sunt probabil sute de mii de pariori care plasează în mod regulat pariuri la meciuri din NFL și majoritatea vor paria pe echipele favorite.

Dar există și foarte multe registre, website-uri și platforme de unde poți luat tot felul de informații despre meciurile pe care urmează să pariezi. Deci depinde cum te poziționezi pentru a paria la aceste jocuri și cât de mult îți dorești să ai succes. Pentru primele tale bilete și pariuri, te sfătuim să încerci să te gândești la ce pariuri ar fi cele mai potrivite pentru următoarele meciuri și abia apoi să verifici dacă aceste se vor găsi printre opțiunile de pariere ale jocurilor.

MLB

 Sau Baseball cum mai este numită și această ligă profesionistă din America. Jocul de baseball este probabil cel mai profitabil pentru un jucător începător și este și cel mai recomandat sport pentru cineva care nu a mai avut foarte multe interacțiuni cu pariurile și tot fenomenul de betting. Ceea ce este convenabil pentru un cetățean din America, dar și pentru cineva din România este că jocul de Baseball nu are foarte multe momente în care să fii surprins de o răsturnare de situație. Dacă o echipă are un început bun de sezon, are toate șansele să continue să joace la fel de bine.

Comparativ cu un joc clasic de fotbal, baseball-ul este ceva mai ciudat când vine vorba de cote, opțiuni de pariu și alte bonusuri extra deoarece regulile din joc sunt foarte diferite. Acest lucru este complet normal având în vedere că jocul de fotbal european este mult mai diferit de cel american, iar jocul de baseball aproape că nu se joacă deloc pe teritoriul nostru. De aceea este posibil să simți că te obișnuiești mai greu cu sistemul în care se organizează oferta de pariuri a unei categori de baseball.

Concluzie

Cele mai ușoare sporturi pe care pariezi pot fi atât cele din ligile populare de fotbal american și baseball. NFL și MLB sunt două dintre cele mai apreciate sporturi de pe continentul American, iar sursele de informații sunt aproape infinite. Tot ce trebuie să faci este să acorzi mai multă atenție detaliilor mici și particularităților acestor jocuri, iar în final vei vedea cât de simplu este să câștigi.