Cele mai puțin populare jocuri de cazinou

24 mai 2023
Cele mai puțin populare jocuri de cazinou

Am documentat zeci de articole despre jocurile din cazino pe care le preferă majoritatea jucătorilor și am scris recenzii pentru sute de variante de bonusuri ce te pot ajuta să adaugi mai multă distracție sesiunilor tale. Dar în tot acest amalgam de jocuri de noroc și articole pline de recomandări avem mereu vești bune, recomandări bune, distracție, jocuri de top, jackpoturi, etc. Nu ne-am gândit niciodată să vorbim și despre acele jocuri din cazino care nu sunt în centrul atenției și care nu ajung aproape deloc în centrul atenției.

Prin urmare, credem că ar fi o alegere înțeleaptă să avem în sfârșit și un material despre care sunt cele mai puțin populare jocuri de cazinou pe care să le joci. Cu siguranță merită să le dai o șansă având în vedere că nu sunt în oferta cazinoului degeaba. Au o audiență care le apreciază doar că nu este atât de mare încât să iasă în evidență. Înainte să trecem la enumerarea jocurilor, menționăm că unele dintre aceste jocuri au fost modificat puțin pentru a se potrivi contextului de cazino, deci este posibil să nu găsești chiar varianta clasică de Monopoly în cazino. Și dacă tot vorbim despre Monopoly:

Monopoly

Suntem mai mult decât nevoiți să includem Monopoly în acest articol. Poate că este o surpriză să afli că jocul de Monopoly și-ar găsi un loc în oferta de cazino, dar dacă un joc are la bază strategii financiare, cine suntem noi să îl excludem de pe listele cazinourilor? Monopoly este un joc cu ajutorul căruia sunt organizate zeci de evenimente de tip turneu unde oameni de toate vârstele se înscriu pentru a juca jocul preferat și pentru a câștiga și bani.

Este fun să obții rotiri gratuite fără depunere, dar este la fel de fun să începi să te joci la jocul favorit sau boardgame-ul favorit într-un cadru competitiv. Prin urmare, cele mai bune partide de Monopoly pe care le poți avea nu sunt neapărat cele alături de prietenii apropiați, ci într-un ansamblu organizat, cu alte câteva zeci de persoane la fel de pasionate ca tine, jucând Monopoly pentru a transforma acei bani în bani reali.

Chiar dacă se joacă în incinta unui cazino, jocul de Monopoly este exact ca cel standard cu care ești obișnuit. Dacă ai jucat cel puțin o dată acest joc, nu vei fi luat prin surprindere absolut deloc. Se joacă de cele mai multe ori jocul obișnuit, fără alte reguli schimbate sau surprize. Trebuie doar să îți aduci cu tine cheful de joc, strategia de Monopoly câștigătoare și vei reușit să câștigi turneul visurilor tale.

Sic Bo

Spre deosebire de jocul de Monopoly, Sic Bo este ceva mai tradițional și mai obișnuit pentru cazinouri. Asta pentru că este un joc unde se folosesc zaruri și asta face Sic Bo să pară un joc mai familiar pentru cei care sunt obișnuiți cu jocurile de noroc. Sic Bo este un joc de origine chineză, foarte apreciat printre iubitorii de zaruri din China, iar printr-o traducere rapidă, numele înseamnă Zaruri scumpe sau zaruri prețioase.

Jocul nu este atât de popular și am putea încerca să ghicim motivele, dar te vom lăsa pe tine să decizi care sunt jocurile ce merită cu adevărat atenția ta din acest top. Dar despre ce este vorba în Sic Bo, care este sistemul de joc și cum poți câștiga pariurile? Stilul de joc și principiul de bază din Sic Bo este pe cât de simplu îți imaginai că ar putea fi un joc cu zaruri.

La fiecare rundă vor fi aruncate mereu trei zaruri identice. Jucătorii pot plasa trei pariuri diferite pentru fiecare rundă. În funcție de rezultatul zarurilor și pariul plasat de jucător, acesta va fi declarat câștigător sau nu. Pariurile pot fi pe suma celor trei zaruri, pe combinațiile de numere dintre ele și pariuri plasate pe fiecare zar sau pe numerele care vor ateriza pe unul sau mai multe dintre zaruri. Jucătorii beneficiază de un grad de flexibilitate destul de mare, ceea ce face jocul mai simplu de înțeles.

Roata Norocului

Este adevărat că Roata norocului este cu siguranță un joc demn de oferta unui cazino, dar să fim serioși, știm cu toții de ce roata norocului nu este unul dintre jocurile preferate ale jucătorilor. Cine merge într-un cazino plin de sute de sloturi și zeci de jocuri de masă pentru a începe să parieze pe posibilitatea de a câștiga câteva premii la o roată. Nici măcar nu este atât de incitant să joci la un astfel de joc, deci rețeta succesului nu se aplică și aici.

Pokerul cu 3 cărți

Povestea pokerului cu 3 cărți este foarte scurtă și spune cu exactitate de ce acest joc nu se bucură de un nivel al popularității deloc mare. Nu este un joc popular pentru că este imposibil să capete o reputație de orice fel. Motivul este lipsa jocului din ofertele cazinourilor de pretutindeni. Poate că în mediul online vei putea întâlni mai des pokerul cu 3 cărți, dar când vine vorba de cazinouri fizice, jocul este aproape inexistent.

Locurile cu cea mai mare probabilitate pentru a întâlni jocul de poker cu trei cărți sunt cazinourile de mici dimensiuni din zonele culturale ale orașelor. Acolo unde oamenii păstrează tradiția jocului și unde pokerul cu trei cărți nu va muri niciodată.

Concluzie

Cele mai puțin populare jocuri de cazino sunt încă disponibile în lume și pe internet, dar din păcate, nu ne-au convins nici de data aceasta să le acordăm o șansă.