Ce sumă imensă de bani primea Dan Capatos pentru fiecare emisiune de la Antena 1? Cât încasează acum de la Antena Stars

Ce sumă imensă de bani primea Dan Capatos pentru fiecare emisiune de la Antena 1? Cât încasează acum de la Antena Stars
Dan Capatos are emisiune de tip tabloid din anul 2007

Managementul Antena Group a decis ca în acest an să raționalizeze mai bine cheltuielile și a redus considerabil bugetele alocate vedetelor. Pandemia i-a determinat pe mai marii trustului să ia această decizie și nici Dan Captos nu a scăpat de o renegociere a contractului.

Acesta a prezentat timp de 26 de sezoane emisiunea sa noctură, denumită mai întâi „Un show păcătos”, iar apoi „Xtra Night Show”. A debutat la Antena 1 în anul 2007 și a fost una dintre cel mai bine plătite vedete ale postului. De altfel, el a și fost lider de audiență mult timp cu producția, care în ultimii ani a fost destul de mult criticată.

Câți bani primea Dan Capatos pentru fiecare apariție la Antena 1

Pentru că Antena 1 a dorit să devină un post generalist curat, lipsit de emisiuni de tip tabloid, producția lui Dan Capatos a fost mutată pe Antena Stars și conform surselor voxbiz.ro și contractul a fost diminuat. În trecut, se pare că jurnalistul încasa 800 de euro pentru fiecare ediție prezentată și avea și un buget consistent pentru invitați. În plus, el mai încasa bani suplimentari și din publicitate, folosindu-se de propria imagine.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunat 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse apropiate prezentatorului pentru FANATIK.

Dan Capatos are în prezent o emisiune de tip tabloid, de luni până vineri, la Antena Stars, de la 22.30 până la 00.30. Înainte, la Antena 1, el era prezent doar în patru zile din săptămână. Acum, însă avea de ales între această variantă și renunțarea completă la colaborarea cu trustul Antenelor.

Mesajul lui Dan Capatos, după ce s-a anunțat că va fi mutat la Antena Stars

„Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, a transmis Dan Capatos, imediat după ce a anunțat că emisiunea sa se va muta pe Antena Stars.