Ce a decis PRO TV legat de poziția lui Mihai Bobonete în juriul de la Românii au talent chiar în Vinerea Mare. Vestea i-au dat-o chiar azi

14 apr. 2023
Ce a decis PRO TV legat de poziția lui Mihai Bobonete în juriul de la Românii au talent chiar în Vinerea Mare. Vestea i-au dat-o chiar azi

Este Vinerea mare, este o nouă zi în care ne apropiem de Sărbătoarea luminii, a renașterii. Iar de la 20:30, pe PRO TV, este timpul pentru întâlnirea săptămânală cu ”cei care au aflat că talentul, munca și dăruirea, fără bucurie, nu ar aduce prețuire și nici bucurie”. Juriul de la Românii au talent s-a schimbat destul de mult în cele 13 ediții, iar acum au apărut zvonuri că Mihai Bendeac va face parte din show începând cu anul viitor.

Mihai Bobonete este responsabilul cu voia bună în emisiune și el reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs. Așa că mulți s-au gândit că el va fi înlocuit atunci când Mihai Bendeac va semna cu PRO TV. Conform surselor VoceaBanilor.ro, acest lucru nu se va întâmpla, însă și asta pentru că actorul din Las Fierbinți a ajuns cel mai iubit jurat.

Ritm, putere, culoare. Toți curajoșii serii le au și vor să le facă cunoscute tuturor celor de acasă care au ochi să-i vadă, urechi să-i audă și suflet să-i simtă! Din culise, cu energia molipsitoare îi vor prelua cei mai iubiți prezentatori din țară, Pavel Bartoș și Smiley. Iar în sală îi vor urmări și juriza, Andi, Andra, Dragoș și Bobo. Fiecare încă vrea să se lase vrăjit de magia momentelor și să simtă acea fericire că pot spune DA și îi pot califica mai departe, în următoarea etapă.

Ce se va întâmpla în seara aceasta la Românii au talent

Folclorul și tradiția mă cuceresc de fiecare dată”, va spune în câteva ore Andra. Iar această ediție îi va da ocazia să se bucure de adevărate spectacole oferite de ansambluri care păstrează tradiții spectaculoase. Unii dintre aceștia spun că sunt ”străjerii cetății identității neamului” și vor aduce un moment autentic românesc. Alții vor prezenta obiceiul de a colinda cu dube, o tradiție precreștină care-l va face și pe Dragoș Bucur să spună că ”a prins bine oamenilor”:

Cu emoție și smerenie, pe scenă vor urca și membrii unui grup din Brașov care aduc un mesaj neașteptat pentru cei care au ajuns la vârsta bătrâneții: ”să faci tot posibilul pentru vis”. Ei sunt persoane vârstnice care au învățat să socializeze din nou și vin cu o prestație care va aduce multe zâmbete, dar și reacții extrem de sincere. ”O bucurie să aflu că se pot trăi bătrâneți și-n alte moduri”, le va spune Mihai Bobonete.

Un moment pe care mă bucur că ați hotărât să vi-l oferiți”, îi va transmite Andi Moisescu unei concurente cu o poveste de viață incredibilă care a renunțat cândva la tot ce visa și s-a dedicat altor lucruri mai pragmatice. Diseară caută acel reînceput și vrea să-și ofere, chiar și pentru câteva minute, bucuria sinceră!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV.