Brandul Sprandi vine cu un concept unic de îmbrăcăminte în România. Iubitorii de sport și plimbări în aer liber vor fi încântați

13 ian. 2023
Brandul Sprandi vine cu un concept unic de îmbrăcăminte în România. Iubitorii de sport și plimbări în aer liber vor fi încântați

Începe anul într-o notă sport și bucură-te de confort! Fie că ești la început de drum cu activitatea fizică sau sportul face parte dintre practicile constante, este important să ai ținuta și încălțămintea potrivite în timp ce faci mișcare. Sprandi vine în ajutor cu un set de propuneri practice și confortabile. De la  încălțăminte sport, îmbrăcăminte și accesorii călduroase, le vei găsi pe toate în oferta reducerilor de la CCC.

 Brandul Sprandi, în calitate de fondator al stilului „athleisure”, a pregătit o gamă largă de propuneri, care își vor găsi utilitatea atât pentru antrenamente, cât și pentru stilul de zi cu zi. Urmărind tendințele actuale, Sprandi oferă tricouri, topuri sau pantaloni de trening supradimensionați, care pot fi asortate sau combinate cu succes cu accesorii casual. În colecțiile sale, Sprandi se concentrează pe versatilitatea și minimalismul contemporan, astfel încât îmbrăcămintea sport pentru „ea” va fi perfectă pentru o serie de activități sportive, precum și pentru ținutele mai relaxate de weekend. Din oferta de articole sportive nu lipsesc nici accesoriile – șepci și mănuși practice, perfecte pentru vremea de iarnă, care vor completa orice look practic.

Propunerile pentru „el” sunt, de asemenea, esența confortului într-o ediție sportivă. Elementele practice ale hainelor Sprandi vor fi pe placul iubitorilor de activități de iarnă și plimbări lungi, precum și pe placul celor care își petrec timpul în aer liber. Căldura și confortul vor fi garantate de jachetele și vestele matlasate, care pot fi găsite acum la prețuri reduse.

Sprandi a pregătit o linie de iarnă unică pentru cei care vor să facă mișcare în aer liber. Linia Sprandi Earth Gear este dovada unei calități superioare, a unor soluții bine gândite și a utilizării celor mai bune tehnologii. Pregătită pentru iubitorii de activități de iarnă, linia include propuneri pentru „ea” și pentru „el”, care se vor descurca chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice. Cizmele, ghetele și cizmele de zăpadă vor avea grijă de confortul termic, vor proteja eficient împotriva umezelii și vor oferi amortizare pe suprafețele alunecoase. Încălțămintea practică, dar elegantă, din linia Earth Gear va fi cel mai bun partener în timpul excursiilor montane sau al plimbărilor lungi de iarnă.

Încălțămintea, îmbrăcămintea și accesoriile brandului Sprandi sunt disponibile în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe www.ccc.eu.