Am aflat câți bani primea Gina Pistol pentru un singur sezon Chefi la Cuțite. Și-a dat demisia pentru că a considerat că este prea puțin

15 apr. 2023
Am aflat câți bani primea Gina Pistol pentru un singur sezon Chefi la Cuțite. Și-a dat demisia pentru că a considerat că este prea puțin

Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere când și-a anunțat demisia de la Antena 1 și implicit de la Chefi la Cuțite chiar cu puțin timp înainte de lansarea sezonului cu numărul 11, pe care chiar ea îl prezintă. Anunțul a fost unul de mare impact. Chiar dacă iubita lui Smiley a vrut să fie mai degrabă o pedeapsă pentru patronii trustului Intact, care au refuzat să-i mărească salariul, pare că a fost un plus pentru emisiune.

Chefi la Cuțite este lider absolut de audiență, reușind să depășească Survivor România pe toate tronsoanele de public. O lovitură puternică pentru PRO TV, care a investit enorm în acest reality show și a acordat un buget consistent pentru vedete care au acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor.

Conform surselor VoceaBanilor.ro, Gina Pistol și-a dat demisia de la Antena 1 la insistența lui Smiley, care ar fi considerat că patronii nu o plătesc suficient pe iubita lui, deși aceasta stă de dimineață până noaptea târziu la filmări.

Câți bani încasa Gina Pistol pentru un singur sezon Chefi la Cuțite

Aceleași surse au dezvăluit că Gina Pistol ar fi încasat aproximativ 15.000 de euro pe sezon la Chefi la Cuțite, o sumă prea mică pentru efortul depus, a considerat vedeta, care câștigă cu mult mai mult din postările de pe Instagram, unde nu trebuie să se întrebuințeze prea tare.

Așa că iubita lui Smiley a ieșit din televiziune momentan, dar este foaret activă pe rețelele de socializare, unde are destul de multe campanii. Ea a promis că va reveni pe micile ecrane, dar că deocamdată vrea să-și petreacă mai mult timp cu micuța Josephine. De cealaltă parte, tot ea se plângea că este foarte izolată la vila unde locuiește cu Smiley și tot universul ei se învârte practic în jurul copilului.