Vești bune pentru români. Bilete de avion la prețuri foarte mici. O nouă companie aeriană ȋncepe operarea de curse regulate din Bucureşti spre Valencia

02 aug. 2021
Vești bune pentru români. Bilete de avion la prețuri foarte mici. O nouă companie aeriană ȋncepe operarea de curse regulate din Bucureşti spre Valencia

Animawings, compania aeriană românească lansată ȋn 2020, ȋşi extinde portofoliul de rute operate. Sâmbătă, 31 iulie, a avut loc primul său zbor pe ruta București (Aeroportul Henri Coandă) – Valencia (Aeroportul Manises), evenimentul desfăşurându-se la puțin timp după ce compania a împlinit 1 an de la prima cursă.

Pasagerii pot călători în fiecare sâmbătă către și dinspre Valencia, la prețuri începând de la 39,30 € (preț per segment, taxe aeroport incluse). Animawings oferă bilete de avion la prețuri accesibile, clienții putând alege intre trei tipuri de pachete de servicii diferite, Light Wings, Speedy Wings si Confort Wings, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia.

„Ne bucurăm să putem oferi clienților români o alternativă de zbor la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Tarifele practicate sunt extrem de accesibile şi ȋncep de la 39.30 EUR, incluzând toate taxele. Este un moment important pentru Animawings, dar ȋn acelaşi timp este doar ȋnceputul, primul pas ȋn deschiderea rutelor regulate către mai multe destinaţii din lume. Odată cu relaxarea restricțiilor impuse de pandemie, avem pregatite o serie de noi destinaţii menite să completeze reţeaua de rute a companiei.”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer ȋn cadrul Animawings.

Detalii despre Animawings

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa.
Compania și-a luat angajamentul să ofere clienților săi experiența zborului cu avionul la un cu totul alt nivel, iar parte din acest angajament sunt aeronavele cu care sunt operate zborurile. Acesta este motivul pentru care Animawings a ales modelul Airbus 320-200, cel mai de succes avion cu fuselaj îngust și două motoare construit vreodată.

Suntem mândri că suntem o companie românească și vrem să devenim cea mai bună companie aeriană din țară. Suntem gata să descoperim noi modalități de a ne uimi și de a ne satisface clienții chiar înainte de a se urca în avion, și până la sfârșitul călătoriei alese.
Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei, cea mai mare companie aeriană din SE Europei, membru Star Alliance și cea mai bună companie aeriană regională din Europa.