Unde găsești cele mai bune oferte de vacanță în Grecia? Cele două insule superbe unde se petrec minuni

25 iun. 2021
Unde găsești cele mai bune oferte de vacanță în Grecia? Cele două insule superbe unde se petrec minuni

Bucurie mare! Cea mai frumoasă industrie din lume revine încet, încet la viață. După un an 2020 catastrofal pentru turismul din Grecia și nu numai din Grecia, hotelierii încep să deschidă larg ușile turiștilor care pot călători în sfârșit, după o lungă perioadă de restricții.

Deși multe locații au fost închise mai bine de un an, grecii s-au străduit să facă din startul sezonului o sărbătoare magnifică. Printre cele mai frumoase destinații de vacanță din Grecia se numără insulele Rhodos și Kos, care înainte de pandemie se situau pe locurile 3 și 4, după Creta și Corfu, ca număr de turiști, care și-au petrecut concediul aici.

Milioane de turiști mulțumiți de-a lungul timpului

Am vizitat cele două bucăți de pământ, desprinse parcă din Rai, în perioada 16-23 iunie, la invitația Christian Tour, care a organizat în acest an foarte multe info trip-uri pentru a se asigura că totul este bine în destinațiile de vacanță preferate de români.

În anul 2019, agenția de turism fondată de Cristian Pandel a înregistrat un record în vânzări de pachete turistice, reușind să vină cu cele mai bune oferte de pe piață. Vacanțele în Grecia au fost practic o încununare a succesului. Zeci de mii de turiști super mulțumiți, care au dorit să repete experiența.

Anul 2020 se anunța și mai bun ca precedentul, însă pe 13 martie a fost declarat lockdown-ul și totul a devenit un haos global, în care nimeni nu putea estima ce se va întâmpla și cât timp vor dura restricțiile pe întregul mapamond.

Christian Tour are cele mai bune oferte de vacanță pentru Grecia

Chiar și în aceste condiții extrem de grele, Christian Tour a reușit să-și consolideze poziția pe piață, devenind un reper în industrie. Mai mult decât atât, a reușit să găsească soluții pentru 98% din clienți, iar pentru 2021, agenția s-a pregătit cu cele mai bune oferte. O analiză minuțioasă arată că în acest moment, compania are cele mai mici prețuri pentru destinațiile de vacanță preferate de români.

Vacanțele în Grecia sunt la mare căutare în perioada aceasta, mai ales că țara a devenit verde, iar pachetele sunt foarte atrăgătoare pentru orice turist. Christian Tour are marele avantaj pe piață că operează cu avioane proprii, din flota Animawings, care este într-o continuă dezvoltare.

Pentru că mare parte dintre hotelurile din Grecia au fost închise și sezonul estival s-a deschis practic abia în iunie, prețurile sunt încă scăzute, comparativ cu alți ani. Însă cererea a devenit extrem de mare, așa că este bine să vă rezervați vacanța cât mai repede, pentru a beneficia de lux la preț de low cost.

Vă recomand să optați pentru cele două insule absolut superbe, Rhodos și Kos, care stau sub semnul minunilor și unde cu siguranță vă veți încărca cu energia vechilor zei din mitologia greacă.

Minunea Insulei Rhodos

În Rhodos veți simția magia celei de-a șaptea minuni ale lumii antice, Colosul din Rhodos și veți putea simți și aerul de Santorini, cea mai luxoasă insulă a Greciei. Mai exact, satul pescăresc sau orașul cetate cum îi spun unii, Lindos vă va purta cu gândul acolo.

Peisajele sunt superbe, iar în Golful Agios Pavlos, care are și o plajă foarte mare, veţi putea vizita o biserică închinată apostolului Pavlos, despre care se spune că fost construita în locul în care apostolul însuşi a vorbit despre Dumnezeu, în timp ce vizita insula. În vârful dealului se zăresc faimoasele Acropole din Lindos şi ruinele templului Lyndia Athenas cu vedere către mare.

Puțin din Lindos, noaptea. Dar realitatea este cu mult peste această fotografie

Minunile nu se opresc aici, când vine vorba despre Rhodos. Orașul medieval Rhodos, care este și capitala insulei cu același nume a fost înscris în anul 1988 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Nu ratați nici plaja Elli, care este considerată a fi cea mai atrăgătoare din insula vizitată anual de peste 1 milion de turiști.

Sunt multe locuri de vizitat în Rhodos, iar dacă vă închiriați o mașină, puteți explora insula în întregime și vă puteți bucura de o experiență extraordinară. În ceea ce privește hotelurile, acestea sunt pentru toate buzunarele. Verificați ofertele pe site-ul Christian Tour, care sunt cele mai bune din piață și în funcție de bugetul alocat, veți găsi ceea ce căutați.

Vederea din camera hotelului Mitsis Grand din insula Rhodos. Plaja este perfectă mai ales pentru amatorii de surfing

De ce este Kos un tărâm magic

Insula Kos, pentru mine a fost cea mai frumoasă surpriză dintre toate călătoriile mele. A fost neașteptat ce am găsit acolo. Deși este destul de mică, având doar 34.000 de locuitori, este vizitată anual de peste 1 milion de turiști și cu siguranță va ajunge în cel mai scurt timp mai sus de locul 4 în topul destinațiilor din Grecia.

Pentru mine a fost o experiență magică. Energia resimțită pe acest tărmâm este una diferită în sensul bun, poate și pentru că aici s-a născut și a trăit Hippocrate, considerat părintele medicinei. Așadar pentru cei care fac parte din personalul medical le recomand ca măcar o dată în viață să vină aici și chiar să viziteze locul unde pot rosti celebrul Jurământ al lui Hippocrate.

Hotelul Princess of Kos are o piscină superbă, cu vedere la mare. Plaja este de asemenea excepțională

Hotelurile sunt foarte moderne, foarte bine îngrijite, iar serviciile sunt chiar mai bune decât în Rhodos. Mi-a plăcut foarte mult Princess of Kos, care a fost achiziționat de un investitior spaniol și care a digitalizat inclusiv camerele. Plaja este superbă, camerele super curate și mâncarea delicioasă. Recomand. Puteți încerca și lanțul Mitsis, dar Christian Tour pune la dispoziție multe variante. Orice ați alege din Kos este bine.

Vederea dintr-una din camerele ale hotelului Mitsis din insula Kos

Insula se află la 30 de minute de Bodrum, orașul din Turcia preferat de mulți turiști pentru concedii și la 2 ore cu catamaranul de Rhodos. Deci veți putea explora împrejurimile și în același timp aveți ce să vedeți și în Kos.

Neapărat nu ratați plaja termală din Kos. Este o experiență pe care trebuie neapărat să o trăiți. Vă veți simți minunat apoi, nu numai din punct de vedere al sănătății, dar și peisajele vă vor încărca pozitiv.

Așadar mergeți în vacanță, alegeți cea mai bună ofertă și încărcați-vă cu energie și bucurie pentru că organismul simte nevoia mai mult ca oricând de distracție și voie bună după o perioadă intensă de stres. Avem toți dreptul la vacanță!