Tudor Chirilă primește bani de la PSD. Acuzații grave la adresa artistului, care nu a putut nega informația

01 aug. 2021
Tudor Chirilă primește bani de la PSD. Acuzații grave la adresa artistului, care nu a putut nega informația
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă s-a remarcat în ultimii ani ca fiind o voce puternică împotriva partidelor politice, în special a PSD. Acesta a adus multe acuzații grave social-democraților, despre care a spus că au distrus țara și au furat mulți bani din bugetul de stat.

Cu toate acestea, Tudor Chirilă acceptă contracte de la primari PSD. El a cântat zilele trecute, împreună cu trupa sa, Vama la Buzău, unde primar este Constantin Toma de la PSD.

Cum a ajuns Tudor Chirilă să accepte bani de la PSD

Instituția condusă de acesta și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău au organizat evenimentul “Buzăul lui Marghiloman”, ”o lună întreagă cu muzică bună, filme de artă, teatru de improvizație și delicii culinare, în grădina Vilei Albatros”, iar în deschidere a cântat trupa Vama.

Informația a fost confirmată chiar de Tudor Chirilă. ”Aseara am cântat la festivalul Buzăul lui Marghiloman (ce public fain)”, a scris artistul pe Facebook.

Ulterior acesta a fost acuzat că în ciuda faptului că a cântat pe bani publici,  nu a stat să facă nici măcar o poză cu tinerii care au ajutat la organizarea concertului.

Acuzații grave la adresa lui Tudor Chirilă

”Păcat ca nu ați făcut măcar o poza cu voluntarii care s au straduit sa iasă impecabil la concert”, a scris un tânăr la postarea despre concertul de la Buzău.

Tudor Chirilă nu a mai prins un contract cu PRO TV, după ce emisiunea Vocea României a fost scoasă din grilă. Astfel că numărul concertelor sale a început să devină foarte important.

Pe 3 iulie 2021, trupa Vama a cântat și la Reșița, tot pe baza unui contract din bani publici. Atunci primarul liberal al Reșiței l-a invitat să cânte în orașul pe care-l administrează.