Toni Iuruc încasează în fiecare lună câte 100.000 de euro. Ce afacere de succes deține soțul Simonei Halep și la cât este estimată averea lui

24 iul. 2021
Toni Iuruc încasează în fiecare lună câte 100.000 de euro. Ce afacere de succes deține soțul Simonei Halep și la cât este estimată averea lui
Toni Iuruc și Simona Halep

Simona Halep s-a căsătorit civil cu iubitul său, Toni Iuruc chiar în ziua în care trebuia să fie port drape pentru echipa României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Accidentată la gambă, jucătoarea de tenis a strălucit în poate cea mai importantă zi din viața ei de până acum.

După o relație de mai bine de doi ani cu omul de afaceri, Simona Halep a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Acesta a mai fost căsătorit în trecut de două ori și are 42 de ani. Inițial părinții tenismenei nu au fost de acord cu relația, dar într-un final s-au bucurat la petrecerea exclusivistă, care a urmat după căsătorie.

De unde încasează Toni Iuruc câte 100.000 de euro în fiecare lună

Toni Iuruc a pornit în afaceri încă de acum aproape 20 de ani. Acesta a făcut diferite investiții profitabile, cei mai mulți bani venindu-i din imobiliare. Potrivit estimărilor VoceaBanilor.ro, el încasează aproximativ 100.000 de euro lunar doar din chirii. Bărbatul deține mai multe spații de birouri.

Chiar dacă averea lui nu se poate compara cu cea a Simonei Halep, și Toni Iuruc este un om bogat. El are business-uri estimate la câteva milioane de euro și cu toate că a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci, el a dat greș de două ori în căsnicie.

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori

Ambele soții l-au înșelat, iar cea de-a doua chiar rămăsese însărcinată cu un alt bărbat. Acum acesta pare extrem de fericit alături de cea mai bună tenismenă a României din toate timpurile.

Nașul de cununie al celor doi este unul dintre fondatorii clubului Fratelli, Dani Caramihai. Acesta este văr cu Toni Iuruc și totodată un important partener de business pentru el.