Suma uriașă cu care a plătit-o Lidl pe Mihaela Rădulescu doar ca să joace într-o reclamă. Ce alte două vedete au mai fost cooptate

20 aug. 2021
Suma uriașă cu care a plătit-o Lidl pe Mihaela Rădulescu doar ca să joace într-o reclamă. Ce alte două vedete au mai fost cooptate
Sursa foto: Captură YouTube.

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România a fost și este la mare căutare în televiziune, dar și în reclame. Diva se pare că a fost plătită și tratată regește pentru apariția într-o reclamă a lanțului de magazine Lidl, unde apare alături de actorul Andrei Aradits și chef Florin Dumitrescu.

Totul se întâmpla în anul 2019, unul excelent pentru Mihaela Rădulescu, care după ce a devenit prezentatoare pentru show-ul „Ferma – Un nou început”, alături de Cristian Bozgan, a încheiat în forță, cu o reclamă pentru supermarketul Lidl. Mai exact, vedeta a participat în episodul 9 din emisiunile „Like în bucătărie” ale lanțului de magazine.

„Mâncarea e cel mai rapid mod de-a călători. Și pentru că Mihaela Rădulescu e de-a casei în bucătărie, ne-am îmbarcat cu ea într-un voiaj culinar cum nu s-a mai gustat până acum la Like în Bucătărie. (…)

În acest episod, Mihaela i-a avut ca invitați pe cinci călători care, la fel ca ea, au vizitat toate colțurile lumii. Și când ai văzut și gustat aproape toate aromele de pe Pământ, exigențele sunt și mai mari atunci când trebuie să jurizezi prestația Mihaelei din bucătărie”, au transmis cei de la Lidl la acea vreme.

Cât i-au plătit cei de la Lidl pentru apariție

Conform unor surse ale click.ro, Mihaela Rădulescu ar fi fost solicitată să joace în reclama de la Lidl atunci când a venit în țară să filmeze pentru emisiunea „MasterChef” de la Pro TV. Astfel, ea s-a alăturat actorului Andrei Aradits și bucătarului Florin Dumitrescu, care erau imaginea lanțului de magazine de la acea vreme.

Se pare că, pentru a fi prezentă în acel episod al show-ului, vedeta a fost plătită consistent. Cei de la Lidl ar fi scos din buzunar o sumă, în euro, cu patru zerouri.

De asemenea, sursele mai precizează că, pe perioada petrecută de Mihaela Rădulescu în București, aceasta s-a bucurat de un tratament preferențial, având rezervată o cameră la un hotel de lux din centrul Capitalei și o mașină cu șofer la dispoziție.