Suma surprinzător de mare pe care a plătit-o Ilinca Vandici pentru operațiile estetice. Câte intervenții are până la 35 de ani

27 iul. 2021
Suma surprinzător de mare pe care a plătit-o Ilinca Vandici pentru operațiile estetice. Câte intervenții are până la 35 de ani
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a debutat la TV în 2005 și de atunci a rămas în domeniu, păstrându-și o imagine foarte bună. De asemenea, pe lângă sport și dietă, vedeta a apelat și la specialiștii în estetică, după cum a recunoscut chiar ea.

La 35 de ani, Ilinca Vandici reușește să împace viața de familie cu cariera din televiziune foarte bine. Ea a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a arăta bine și a recunoscut că a apelat la â intervenții estetice pentru a se menține în formă.

Vedeta nu s-a ferit să recunoască operațiile estetice

Ilinca Vandici și-a dorit recent sprâncene mai voluminoase și, în aprilie acest an, a apelat la o clinică cunoscută pentru un implant de sprâncene. Procedura a costat-o 2.000 de euro, iar rezultatul este cel dorit. Înainte de asta, în 2018 și-a mărit bustul, implantul mamar costând-o 5.500 de euro.

„Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic”, a povestit vedeta pentru click.ro în urmă cu câțiva ani.

Și-a schimbat zâmbetul

O altă intervenție a fost pentru mărirea buzelor, aceasta costând 300 de euro. De asemenea, pentru ștergerea ridurilor de pe frunte, Ilinca a recunoscut că a folosit injecțiile cu botox, o intervenție minoră care costă 200 de euro. Ea a apelat și la fațete dentare pentru a avea un zâmbet „de reclamă, iar în acest caz o singură fațetă dentară costă 500 de euro.

„Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, povestea Ilinca, în mediul online, într-o discuție legată de intervențiile estetice.