Sorana Cîrstea a șocat întreaga planetă în timpul meciului cu Ann Li: „Taci din gură, taci, taci din gură!”. Scene halucinante în direct

06 feb. 2021
Sorana Cîrstea a șocat întreaga planetă în timpul meciului cu Ann Li:
Sorana Cîrstea. Foto: Facebook

Sorana Cîrstea s-a făcut de râs la Grampians Trophy  de la Melbourne, unde impresionase după ce a reușit să o învingă pe favorita numărul 2 a turneului, Belinda Bencic și s-a calificat în sferturile de finală. Adversara Ann Li, care a fost următoarea pe listă părea o pradă ușoară pentru româncă, dar din păcate, lucrurile nu au stat deloc așa.

Sorana Cîrstea a greșit foarte mult și chiar a cerut sancționarea propriului antrenor, Adrian Cruciat, șocând nu doar arbitra de scaun, dar și întreaga planetă. La final, tenismena a fost învinsă de Li cu 6-3, 6-1, într-un duel, pe care ar fi bine să-l uite foarte repede.

Sorana Cîrstea s-a făcut de râs în Australia

Sorana s-a plâns și de faptul că a fost nevoită să stea 14 zile în carantină la Melbourne, după ce antrenorul Biancăi Andreescu, care a călătorit în același avion cu ea, a fost depistat cu coronavirus. A fost preluată de toate site-urile mari, dar nu puțini au fost cei care au considerat că românca face totuși prea mult show.

Circ a fost și în meciul de la Grampians Trophy, unde Sorana Cîrstea s-a făcut de râs cu reacțiile sale necontrolate. În setul doi, aceasta i-a cerut arbitrei de scaun să-i sancționeze antrenorul, care încerca să o ajute cu sfaturi din tribună.

Scene șocante în Australia cu Sorana în prim plan

Taci din gură, taci, taci din gură!”, i-a spus Sorana antrenorului său. „Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”, i-a spus românca arbitrei de scaun.

„Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?”, a replicat arbitra șocată. „Știu, dar spuneți-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot”, a insistat Sorana.

„Da, mărturisesc că aşa ceva nu am văzut, încă nu am văzut sau poate s-au mai întâmplat cazuri, dar eu nu am păţit, în anii de comentariu. Sorana i-a cerut arbitrei de scaun să-l avertizeze pe Adi, pe antrenorul ei, pentru că vorbeşte non-stop!”, a fost reacția lui Cristi Mândru, cel care comenta meciul pentru Digi Sport.