Singurul fotbalist pe care Simona Halep l-a invitat la nunta sa. De ce au fost Ion Țiriac și Gheorghe Hagi excluși de pe listă

24 iul. 2021
Singurul fotbalist pe care Simona Halep l-a invitat la nunta sa. De ce au fost Ion Țiriac și Gheorghe Hagi excluși de pe listă
Simona Halep a purtat o rochie superbă la nunta sa

Simona Halep s-a căsătorit în secret cu iubitul său, Toni Iuruc chiar în ziua de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, acolo unde ea spera să cucerească o medalie pentru România. Și dacă în carieră i-a mers foarte prost în ultima perioadă, ei bine în viața personală, lucrurile i-au adus multe zâmbete și bucurie.

Simona Halep i-a spus DA lui Toni Iuruc, vineri 23 iulie, iar apoi a organizat o petrecere restrânsă la vila pe care cei doi o au împreună la Izvorani. Invitații au sosit unul câte unul, îmbrăcați la patru ace și etalându-și mașinile de lux, după cum anunță ProSport.

De ce nu au fost invitați Ion Țiriac și Gheorghe Hagi la nunta Simonei Halep

Ion Țiriac și Gheorghe Hagi nu au fost invitați la eveniment și asta pentru că probabil cei doi vor lua parte la evenimentul mare, pe care cuplul îl va organiza mai târziu. Miliardarul nu mai pare la fel de apropiat de fostul lider mondial cum era în trecut.

Un motiv îl poate fi și relația amoroasă pe care fiul său, Ion Ion Țiriac o are cu Sorana Cîrstea, cea cu care Simona Halep nu s-a înțeles niciodată.

Naș de cununie a fost Dani Caramihai, unul din fondatorii clubului Fratelli. Acesta este vărul lui Toni Iuruc, dar și un important partener de afaceri pentru el, conform voxbiz.ro.

Cine este singurul fotbalist pe care Simona Halep l-a invitat la nunta sa

Singurul fotbalist invitat la această petrecere exclusivitsă a fost Dimciu Halep, vărul în vârstă de 21 de an al Simonei Halep. Acesta joacă pentru FCSB 2 din luna iulie 2020 și este considerat un sportiv cu potențial.

Dimiciu Halep, vărul Simonei Halep

Tânărul a venit și el îmbrăcat foarte elegant și a captat atenția foto-reporterilor, mai ales că la petrecere nu a participat niciun alt fotbalist, deși sunt mulți cei care o apreciază pe Simona Halep.

Sufletul petrecerii a fost Stere Halep, tatăl fostului lider mondial. Acesta a dansat pe muzică machedonească și s-a bucurat foarte mult că fiica sa a făcut pasul cel mare alături de un bărbat care în mod cert o iubește enorm.