Simona Halep NU s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Tatăl său a intervenit rapid. Ce s-a întâmplat la Izvorani

27 iul. 2021
Simona Halep NU s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Tatăl său a intervenit rapid. Ce s-a întâmplat la Izvorani
Simona Halep a purtat o rochie superbă la nunta sa

O știre falsă publicată inițial de ProSport s-a răspândit în toată presa. Simona Halep s-a căsătorit vineri, 23 iulie, cu iubitul său Toni Iuruc. De fapt, nici vorbă de așa ceva. Cei doi au dat într-adevăr o petrecere, la care au participat apropiații și unde toată lumea s-a distrat de minune, dar nu a avut loc nicio nuntă.

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep a ținut să dezmintă știrea care a fost intens dezbătută și pe rețelele de socializare. Fiica sa a sărbătorit doar logodna de pe 10 iunie și nicidecum nu s-a căsătorit civil, chiar în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a declarat tatăl pentru click.ro.

Este Simona Halep însărcinată?

Au apărut zvonuri legate și de o potențială sarcină a tenismenei, mai ales că aceasta a optat pentru o rochie largă, de culoare roșie. Unii au considerat că Simona Halep își ascunde burtica și că nu accidentarea a împiedicat-o să evolueze la Tokyo, ci faptul că ar aștepta un copil. Totuși sportiva își pregătește revenirea în mai puțin de o lună la turneele din SUA sau cel puțin așa a declarat.

„Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai spus Stere Halep.